Konstigheter...

... har MOR för sig lite sedan kursen i tisdags. Nu vet jag inte riktigt vad hon håller på med, hon säger LIGG men jag får inget tecken och då vet inte jag vad hon menar att jag skall göra, så jag sitter snällt upp och väntar.

På MOR verkar det som om jag allt har lite svårt för att lära mig vissa saker, men jag tror bara att det beror på att MOR inte har den rätta utlärningsförmågan.

Snart tror jag att vi får kalla in lite experthjälp, det börjar bli lite pinsamt att jag inte kan det som många andra utför utan några tveksamheter. Visst jag kan säkert annat som andra inte kan, men basic kommando borde jag ha koll på nu när jag är över året, eller?

Har ni några bra tips att ge till oss, så spetsar vi våra öron.

Kommentarer
Postat av: Enzo

Inte har du svårt för att lära dig något! Du är inte ensam om att ha svårt för det här med ligg. Det var länge ett ord för mig som var helt oförståeligt. Men se matte fick lite tips på sin kurs och vips kunde hon äntligen förklara så jag kunde fatta vad hon menade! Nu kan jag till och med plats utan att hon egentligen lärt mig det. Man är ju smart och kan räkna ut saker själv också....
Matte säger att när hon börjde göra ordet ligg roligare och snabbare så fattade jag vad hon menade. Din matte kan maila min matte om hon vill ha lite tips om hur jag lyckades lära mig det.

2007-04-28 @ 17:44:11
Postat av: Wallander

Jag har börjat haja lite nu. Det var nog något i MORS tonläge som gjorde att jag inte riktigt förstod. Men när hennes röst blev lite barskare & mer bestämd så...

Men jag tror ändå att jag skall be Matte maila till din matte för det låter bättre att få kommandot på ett roligare sätt.

2007-04-30 @ 11:22:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback