Nu har Tarzan gått hem...

.... för denna gång. Det har gått jättebra, vi har skött oss utmärkt tillsammans. Våra mattar/hussar tyckte verkligen att vi var super duper duktiga. Skönt, för då kan vi säkert få träffas betydligt oftare framöver. Faktiskt skall vi göra det redan på fredag, då skall Tarzan dessutom sova över. Jag gillar när mina kompisar sover över, det är så roligt att dom är kvar även när man vaknar på morgonen.

Dom 2-benta spelade kort och vi såg till att vakta runt omkring. Flera gånger när vi morrade/skällde så blev framför allt LILLMATTE väldans rädd. Jag tror att Tarzan vaktade lite mer än mig, han är inte så van vid stadsljuden som mig, men började han skälla så hängde jag på. Tarzan sprang dessutom mot ytterdörren när något hördes, men se det gjorde inte jag, jag tyckte det räckte väl med en som kollade läget. Onödigt att resa på sig om det var falskt alarm.

Nej nu måste jag lägga mig, Det är spårningsdax imorgon igen och då gäller det att vara pigg & nosig! 

Kommentarer
Postat av: Tarzan

Tack för att jag fick vara hos dig i fredags och visst hade vi kul. Fina kompisar du har (med undantag av en) jag anger aldrig någons namn, men du vet vem jag menar. Antingen har min matte varit taskig som lämnade bort mig eller så har din mor varit det. Någonting är fel för jag vill bara vara för mig själv, och mat vill jag inte ha. Men jag kommer säkert igen tror du inte det. På onsdag skall jag först till Danmark sedan avmaskas och sen klippas på em. Inget av sakerna kommer att göra ont. Ha det så bra så länge och många slick från Tarzan.

2007-04-15 @ 16:03:29
Postat av: Wallander

Tack själv, det var roligt att ha dig här.

På tal om min ena kompis så tror jag faktiskt bara att han trodde att jag skaffat en ny kompis och att jag tänkte överge honom. Så du Tarzan, du kan väl ge honom en chans till??

Tarzan, det är nog mej du saknar!!! Men du vi ses snart igen, jag tänkte komma och hälsa på dig i stugan. MORMOR har berättat att hon köpt nya växter, så dem måste jag komma och spana in, ja alltså kontrollera om dom passar in eller om du & jag måste flytta lite på dom.

Är det kul att åka till Danmark, förstår du vad dom säger? Ja så klart du gör, din husse kommer ju därifrån.

Jasså det är dags att friseras, ja det är på tiden tycker jag, du såg allt lite "ovårdad" ut.

Jag ringer och kollar hur du mår imorgon, är det inte bättre så får du komma hit igen.

2007-04-15 @ 20:48:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback