Vi kämpar på...

... så gott vi kan jag & MOR men fortfarande i uppförsbacke.

Idag for vi iväg till Lomma och fick uppleva ännu en trevlig dag full med träning och annan samvaro.

Dagen inleddes med lite stadgeträning och det gick bra. Sedan var det dags för lite närsöks-träning med pyttedummiesar (detta var min första gång). Att söka upp dessa pyttedummiesar var inget svårare än att söka annat så därför förändrade jag inget i mitt avlämnande till MOR heller. Första avlämningen var väl ganska OK, men andra var mindre bra, jag tog mig ett extra varv men jag störde inga andra träningskompisar direkt innan jag faktiskt sprang tillbaka till MOR (tror jag inte i alla fall).

Dagens tredje övning gick ut på att vi skulle söka upp kanindummiesar.
I väntan på...
image383
... det viktigaste:
image384
Jag sticker gärna iväg och hämtar, kommer ut ur dungen glad som bara den men att överlämna den till MOR, NEJ jag gör det bara inte, hon kan fortsätta med sina olika försök jag skiter i det i vilket fall som helst. När jag hade sökt/hämtat in för 3:e gången så såg jag att MOR såg lite molocken ut där hon stod. När hon fick syn på mig så slängde hon sig på marken för ett sista försök, OK tänkte jag, jag får väl göra henne glad då. Men det var någon som hann före... min brorsa Elliot uppskattade hennes försök mer än mig och jag drog vidare, men inte så långt för Margareta stoppade mig.

Efter dessa träningspass så fick jag en välbehövlig vila i bilen efter lite vattensörpling.

2-beningarna fick komma in i värmen och äta goda kycklingtacos. Margaretas man & svägerska har visat sig vara duktiga i köket förr och nu likaså. Jag vet oxå att det diskuterades lite slyngelfasoner och att Camilla (Enzos matte) berättade intressanta saker som har hjälpt henne och Enzo mycket vilket verkligen har gett bra resultat. Är lite rädd för att MOR oxå måste ta till någon expertis hjälp, för vi har nog, inte NOG vi HAR uppenbarliga kommunikationsproblem. 

Dagens fjärde träningspass blev lite viltträning, först markeringar och sedan sök. Det är jättekul att springa ut och hämta men resten vet ni redan...
Här blev jag tvingad att hålla fast viltet, men visst ser det klädsamt ut?
image385

Hur som helst, jag tyckte detta var en jätte trevlig dag. Jag fick träffa både brorsan Enzo & Castor som jag inte träffat på länge, jag fick oxå stifta bekantskap med Emmas lilla bruna flatte (till)SKOTT. Sedan tror jag inte att jag träffat Zico-B tidigare, han var en stilig kille.

Kommentarer
Postat av: Lakrits

Tyckte ändå det gick hyfsat för både dig och mig igår.

2007-12-31 @ 11:36:26
Postat av: Elliot

Visst var det en jätterolig dag?Å jag tycker nog att ni är lite blygsamma vad gäller era egna insatser...jag tyckte i varje fall att alla var duktiga igår=)
Hej då från Elliot

ps.f´låt för att jag inte kunde motstå din matte (som låg på rygg)o därmed sabbade din avlämning...

2007-12-31 @ 16:45:27
Postat av: Wallander

jo då det går väl långsamt framåt... vi gör så gott vi kan och försöker lära oss mer & mer.

Skit i min avlämning som sabbades, det hade säkert gått åt skogen i alla fall. Tur att du kom iväg själv, tänk om du haft din matte i släptåg oxå eftersom att hon inte alls var på sin vakt. Tänk då kunde det ha blivit dubbelt så roligt.

2007-12-31 @ 17:43:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback