Det har varit....

....en riktigt skön & lugn helg med massor av mys.

Jag har inte bloggat på ett par dagar, datorn har varit så himla långsam. Men idag har den fått lite extra minne så nu går det undan värre att skriva.

Jag har inte väckt MOR varken lördag eller söndag morgon. MOR tycker att jag varit jätte duktig (hon skulle bara visst att jag självmant valt att stanna kvar i min varma/gosiga säng och inte för att glädja henne).
Det är inte så roligt att gå ut när det är så himlans kallt/blåsigt/regningt.

Idag när jag var ute med FAR så stod det något konstigt på gräsmattan, jag skällde lite och blev väldigt väldigt misstänksam. Det visade sig vara en snögubbe med pinnar som armar och näsa som några barn byggt utav snön. Hur skulle jag kunna veta att det inte var något farligt, jag gillar inte när det inte ser ut som det brukar göra i "min" park. Nästa gång jag var ute med MOR, så sprang jag direkt dit bort för det var ju inget farligt. Jag tror att jag måste tuffa till mig lite grann...

Igår kväll fick jag en ny leksak, men tyvärr kunde jag inte riktigt hålla tänderna i styr denna gång heller. Jag tycker faktiskt att leksakerna nuförtiden är alldeles för dåliga, de håller ju inte för någonting, man kan knappt ta dom i munnen ens utan att de går i sönder (jag förstör dom definitivt inte med vilje)
Är det någon som har en leksak som är oförstörbar?? MOR vill då hemskt gärna veta vad. Det går bra att svara i bloggen, så vidareberfodrar jag i så fall tipset till MOR. Jag är rädd för att det inte blir fler leksaker framöver åt mig annars och då blir jag faktiskt lite ledsen i ögat. Jag har nämligen börjat skriva på min födelsedagsönskelista, kanske helt i onödan!?

Kommentarer
Postat av: Elliot

De kan va lite läskigt när det plötsligt står något man inte är van vid.Men matte säjer att jag har kommit över det värsta(tror hon:)!Men en dag så träffade jag oxå på en konstig figur.Den bara stod där när vi gick igenom en park.Jag blev jätteglad o ville upp o pussa på den.Matte skrattade o sa att jag såg för gullig ut.
Ska kanske berätta att det var något som heter staty.En liten flicka som var gjord i någon metall och lite över en meter hög.Den ville jag pussa!(?)Medger att det verkar lite märkligt,nu så här efteråt.....

2007-02-26 @ 12:05:30
Postat av: Elliot

Jag fick oxå en ny leksak igår.Ja,ny o ny,det var en sak som min "storebror"hade när han bodde här.Han var så himla rädd om sina saker,jag tror faktiskt att han tänkte på att jag skulle finnas här och att han sparade dom åt mej,har t.o.m.en nalle som han fick när han bara var två år.Hur bar han sig åt den killen?
Nåja,den här saken har jag inte "kvalificerat"mej för förrän nu(enligt matte alltså).Det är en jättefin Bäver som är köpt i Dalarna.Den var så himla gosig!Jag började att ligga och bita den lite på magen o de var så mysigt att jag till sist låg och "tottade"på den å nästan somnade.

Jag har hört att det lär finnas en Utter också här någonstans.Undrar när jag får ha den.....

2007-02-26 @ 12:16:15
Postat av: Guinness

Walle!
Glöm inte att lägga in önskelistan på bloggen. Jag har sparat min veckopeng i flera veckor nu så jag ska kunna köpa något riktigt fint till dig. Jag får väl komma på ditt födelsedagskalas?
Guinness

2007-02-27 @ 11:59:24
Postat av: Guinness

Hej igen!
På tal om märkliga/läskiga föremål. Igår kom det in ett stort METALLMONSTER i vårt vardagsrum. Jag tror att din MOR har något med detta att göra för hon kom samtidigt som monstret.
Jag har skällt lite på det för att visa vem som bestämmer i det här huset men än så länge har det inte svarat tillbaka. Min matte klättrade upp på monstret igår kväll och tillbringade 45 minuter däruppe. Antagligen skulle hon visa att monstret inte bestämmer över henne heller. Världen är konstig!!!!
Guinness

2007-02-27 @ 16:58:23
Postat av: Wallander

Guinness, klart som korvspad att du får komma på mitt kalas!

MOR har sagt att jag inte får lägga ut önskelistan på bloggen, men det är min blogg och jag gör som JAG vill (även när det gäller det här).

2007-02-27 @ 23:32:25
Postat av: Wallander

Ha Ha, Guinness blev du rädd för "Metallmonstret".

Du måste lära dig att är min MOR inblandad så är det aldrig något farligt! Men det är bra att du visade att den inte skulle kunna tro att den kunde inkräkta på ditt revir hur som helst.

Gick det bra för din matte, dvs säga slapp du och husse göra konstgjord andning på henne efter 45 minuter på mostånd 7?

2007-02-27 @ 23:40:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback