Varför använder människorna uttrycket...

ett sådant jäkla hundväder?

Är det för att ingen vill gå ut när det ösregnar & blåser, men att de alltid måste gå ut med hunden oavsett?

För det kan ju inte vara så att det är för att dom tror att vi gillar det alltid.

Idag har LILLMATTE tagit med mig till sin gamla skola. Hennes gamla mentor har så gärna velat träffa mig och nu har han äntligen fått gjort det. Han var snäll, men jag trodde inget annat för LILLMATTE har berättat att han också har en hund.

På hemvägen fick jag rasta av mig ordentligt på fältet. Det var bara jag där, men det gjorde inget för jag roade mig själv i alla vatten-/lerpölar.

Sedan tog vi långa kvällspromenaden tillsammans med Tyrus & Camilla. Vi går jättefint tillsammans, vi har lärt oss det, eller i alla fall jag. Tyrus har lite svårt, han vill hela tiden vara först och byter ibland sida stup i kvarten. Men detta beror nog på att han TROR att han att han är "Kingen av Magistratsparken".

När vi skulle skiljas åt vid min port så frågade MOR om hon fick en puss av Tyrus, men se det gick han inte med på först, men när hon tog upp en godis och sa: Får jag en puss, ja då gick det bra. Tänk att han behöver mutas, jag pussar gärna MOR utan mutor. Men min MOR är ju inte hans MOR, det kan kanske ha en viss betydelse.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback