Boring day today...

... måtte det bli en bättre dag imorgon. Vilket jag tror att det kommer att bli.

Vi skall åka & träna på det fina stället i Saxtorp på kvällen, vilket skall bli kul, för det blir säkert vattenapporteringsträning oxå, vilket jag för tillfället bara ser som att få tillfälle att få ta ett dopp. Visst jag simmar ut och hämtar dummyn, men mycket mer än så blir det inte.

MOR skall äntligen till röntgen med sina händer & fötter. Dom skall röntga hennes hand- & fotskellet + hennes hand- och fotleder innan utredningen kan påbörjas

Vi kan väl hjälpas åt att hålla tassarna även om hon inte kommer att få något besked förrän i slutet på nästa månad. Men jag tror att hon kan behöva lite stöd, för dumt nog så har hon slagit upp saker som läkaren skrivit på remissen...

Jag lovar att jag skall försöka göra allt för att inte förvärra det hela genom att dra iväg så där ryckigt när inte MOR är beredd när vi är ute och tränar, då jag inte har mitt gå fint/inte dra sele.

Kommentarer
Postat av: Lakrits matte

Wallander, du kan väl hälsa din MOR att hon gärna får fråga mig om det är något hon undrar över så kanske jag kan svara eller slå upp och förklara så att hon inte går och oroar sig så mycket.

2007-07-25 @ 08:39:28
Postat av: Sebb

Wallander, det var tråkigt att höra om din MOR. Vet du om hon har jätteont eller vad det är för något, liksom? Hur yttrar det sig? Det verkar som om Lakrits matte kan en del om sånt - jobbar hon på sjukhus? Vi kommer att hålla alla tassar och tummar vi kan så du känner vårt stöd, hoppas jag.

2007-07-25 @ 13:38:35
Postat av: Elliot

Lakrits matte är snart färdig läkare,alltså inte hundläkare tyvärr, för det tycker jag hade varit mycket bättre.
Vi håller alla tassar o tummar
Kramizar från Elliotten-kompisen

2007-07-25 @ 14:02:22
Postat av: Guinness

Usch, vad är det för läskiga saker de har skrivit på remissen? Typiskt läkare att skriva så att man inte förstår (förlåt Marie). Det kallas för sociolekt, säger min matte.
Jag hoppas att jag inte har gjort din MORS händer värre när jag bodde hos er. Stackars henne!!!!! Hon kan få smaka på mitt godis om hon vill, det kanske hjälper lite, lite.

2007-07-25 @ 16:00:39
Postat av: Wallander

Lakrits, hälsa din matte och tacka, MOR kommer säkert att fråga lite. Hon kommer säkert att ha lite frågar när hon varit på återbesök hos läkaren.

2007-07-25 @ 17:18:41
Postat av: Wallander

Tack ni andra oxå som håller tassar & tummar. MOR har faktiskt ibland så ont att hon fäller en tår när hon vaknar på morgonen och skall öppna upp fingrarna. Även när jag drar/gör mina ryck så har jag förstått att det gör fruktansvärt ont för henne. Tidigare har MOR inte förknippat hennes höft- & fotont, men det kan ha med varann att göra verkar det som. Men nu får vi blicka framåt. Hon är "fotograferad" och bilderna är skickade till hennes läkare som i slutet av augusti förhoppningsvis kan berätta för henne varför hon har så ont.

2007-07-25 @ 17:26:32
Postat av: Wallander

Guinness, jag tror inte det kan bli så mycket värre med MORS händer och jag tror inte att MOR skulle uppskatta att få smaka av ditt godis, men JAG kan gärna ta hennes smakprov.
Däremot kan jag hälsa att TOBLERONET gick ner utav bara farten... i lördags.

2007-07-25 @ 17:29:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback