Fint stadsbesök...

... har vi haft i Malmö idag.

Elliototten & Ann har varit på besök hos oss, ja inte hemma i lägenheten, för det funkar inte när FAR måste sova, så det får vi ta nästa gång.

Vi träffades på parkeringen bakom Stadsteatern, sedan promenerade vi genom Kungsparken/Slottsparken vidare till V:a Hamnen. Där stannade vi och tog en fika. Sedan tog vi ett annat håll hemåt, ville visa Malmö Stad så mycket som möjligt.

Vi hade ingen möjlighet att springa lösa, men vi fick ändå busa lite, pussas lite, men framför allt fick vi umgås. Jag gillar min brorsa, han är så söt mot mig, åmar/kråmar sig på ett mysigt/gulligt sätt.

Innan vi skiljdes åt så fick jag en godispåse av Ann, den var fylld med en massa smaskigheter. TACK SÅ MYCKET, säger jag igen nu när jag tittat djupare i påsen.

Det blev rejält svart på himlen och regnet kom ca en halvtimme innan Elliot & Ann kom men sedan var Vädergudarna med oss hela tiden på vår runda, vilket vi tackar ödmjukast för. 3 timmar var det uppehåll, men minutrarna efter att vi kom in genom dörren så började det regna igen. Ibland har man tur!

Nu måste jag vila, det tar på krafterna och vara guide!

Kommentarer
Postat av: Elliot

Hej,matte o jag tackar för turen,förresten för dubbelturen haha.För dels blev vi guidade o dels så hade vi i alla fall tur med vädret.....
Javisst är jag lite gullig när jag blir så himla glad över att se dej?Jag kände mej lixom jättebusig o skuttig att jag ville vara överallt samtidigt.Men på det stora hela skötte jag mig över förväntan eller?....ELLER?
Jag är faktiskt glad för det mesta så jag hoppas att jag aldrig får "vattensvans"så som Tessie fick.För då kan man nämligen inte vifta på svansen....å de e en av mina favoritsysselsättningar...
Nästa gång får du komma till mej,här är visserligen inte så mycket att titta på i denna hålan men vi kan hoppa i min pool o så kan vi köra in till Lund o gå på Botan(dvs.Botaniska trädgården ifall du inte visste det)
Hoppas du får något ut godispåsen idag,för jag misstänker att du inte förfogar över den själv.

2007-07-11 @ 17:44:01
Postat av: Wallander

Dubbelturen, ja det var ett bra ord att kalla det!
Du är mycket gullig och du skötte dig fin fint.
Vattensvans, kan man få det om man lägger svansen för mycket i blöt??? Stackars Tessie... kan du hälsa henne från mig så kanske det blir lite bättre.
Jag kommer gärna till din håla, du vet är man stadshund så är det roligt att komma ut lite varstans. Poolen låter också lockande.
Du har helt rätt när det gäller förfogandet av godispåsen, den åkte ner i godislådan direkt. När jag sovit middag i 2 timmar (!) så fick jag den långa smala tuggpinnen.

2007-07-11 @ 19:04:13
Postat av: Elliot

Tänkte bara berätta att jag var lite trött när jag kom hem.JA det är sant tro de lr ej.
Så jag har oxå knoppat några timmar.Å lite tugg är inte så dumt efter "nannet"

2007-07-11 @ 21:26:49
Postat av: Wallander

Där ser du Elliot, stadsluft kan oxå göra en trötter!
Tugg är aldrig dumt...

2007-07-11 @ 23:07:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback