Sista natten med...

... Guinness för denna gång.

Men vi har nästan hela lördagen tillsammans oxå. MOR skall inte hämta Lena & Torbjörn förräns ca 18.35.

Jag hoppas att det kanske kan bli en tur till Bulltofta eller någon annanstans så att vi kan rasta av oss lite. Jag tycker att Guinness piggnat till rejält nu, så jag tror att han skulle orka busa lite med mig i alla fall.

Ikväll har vi suttit ett par timmar i M-parken, det gick lika bra idag som förra fredagen. När vi sitter där så är Guinness den lugnaste av os all tre, men vi sköter oss så klart alla i alla fall. 

MOR hade tagit med sig mitt favorittugg ut, dvs struts. Både Guinness & Tyrus verkade också gilla det. Tyrus har aldrig tidigare legat still så länge (det blir nog strutstuggsinköp av Tyrus matte & husse imorgon).

MOR frågade mig  & Guinness om vi kunde tänka oss att sova lite längre imorgon, vi svarade i kör: "VI SKA SOVA PÅ SAKEN"

Kommentarer
Postat av: Lakrits

Jag undrar om din MOR kan handla struts till mig vid något tillfälle. En rejäl laddning. Vad är hektopriset? Om matte ska betala leveransen, vilket jag har tänkt, så får hon nog ha lite uppgifter.

2007-07-21 @ 12:28:08
Postat av: Elliot

STUTS?!KAN MAN ÄTA DE???
Har aldrig smakat så vi får kanske oxå be om lite leverans nån dag.
Tror jag ska prova redan nu förresten,jag fick en Stuts i födelesdagpresent JU!med grönt huvud o hals o jåsa kropp....mums!

2007-07-21 @ 13:53:52
Postat av: Wallander

Elliot, nu trodde jag att jag stavat fel igen...
Du strutsen du fick i f-present är inte riktigt samma sak... så hade jag varit som du så hade jag avvaktat...
Klart att MOR fixar lite struts-leverans till er båda. Nema problema svarade hon när jag frågade henne. Hade hon kunnat hade hon gjort det på stuts men de stänger 13 på lördagar. Men hon fixar det till träningen nästa vecka. OK?

2007-07-21 @ 14:39:05
Postat av: Elliot

Ok,för den som jag har här hemma var inte riktigt god kan jag säja....hrm ....ovanligt trådig och seg...smask...smask....gammal tror jag....
Nä inte stavat fel.....men ja säjer att den heter STUTS.Brukar försöka ha lite namn på mina saker o min senaste sak som har 8 ben heter Foting...

2007-07-21 @ 21:57:01
Postat av: Wallander

Så du testade i alla fall.
Ja ha, stuts var namnet... ja det borde jag ha förstått.

2007-07-21 @ 22:43:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback