Puh... så varmt

Imorse när jag & MOR var ute var det riktigt svalt och skönt, då kunde jag och Tyrus rasta av oss ordentligt i Pildammarna.

Men när vi kom ut till lunch så var det inte lika behagligt. På hemvägen gick vi genom Magistratsparken och där hittade jag Micke & Anneli som låg och solmös. Jag stannade mer än gärna hos dom på deras filt, dom hade nämligen både vatten & PRINSKORV som jag fick ta del av (det var ämnat för Pablo men han stod inte ut i värmen, han fick gå hem med sin LILLMATTE). Som tack för deras gästvänlighet så överöste jag dem med massor av pussar och dom tackade definitivt inte nej till det (Pablo lär vara lite snål med pussar har jag hört). Jag fick också låna Annelis solglasögon och det kändes faktiskt riktigt behagligt. Jag tror att jag skall ut i veckan och se om det finns några snygga CD, D&G eller Gucci brillor, det sägs att dom skyddar ögonen bäst, men jag vet inte riktigt...

När det var dags att gå hem hade jag lite svårt för att bestämma mig... skulle jag stanna i värmen & mysa hos M & A eller skulle jag följa med MOR hem? Jag behövde inte fundera så länge för MOR bestämde åt mig, vi skulle gå hem, punkt slut!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback