Alltid lika lönande...

... att besöka Prima Liv-kliniken i Lödde (för vissa av oss i alla fall).

När bagageluckan öppnades och jag upptäckte var jag var så fick jag näst intill ett flatteryck. LILLMATTE fick banne mig pinna på rejält för att hänga med i svängarna. Jag spanade först in dom andra hundarna som redan satt i väntrummet lite, men jag blev mest utskälld så det var inget kul, så jag satte mig och väntade på min tur helt enkelt. Det dröjde ett bra tag i dag... men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

Idag serverade Prima Liv himmalagade viltköttebullar som belöning när man varit duktig.
 
Jag har alltså ikväll varit och fått min andra Rabies spruta + 1 en som hette Lepto i nacken. Jag stod lugnt och stilla och mumsade på köttebullen medans veterinären stack mig båda gångerna. Försökte charma mig till en köttbulle till men veterinären var lite svårflörtad (tyvärr).

Nu måste jag alltså vänta i 120 dagar innan jag får en ny smarrig viltköttebulle och innan de kan ta något prov på mig för att se om jag är Rabiesskyddad. Men jag får väl hålla tillgodo med Mamma Scans så länge.

 


Kommentarer
Postat av: Lakrits

Det är väntans tider här också fortfarande. Inget besked om antikroppar. Men det kommer väl.

Jag fick inga köttbullar när jag vaccinerades :(

2008-04-18 @ 11:41:14
Postat av: Wallander

Inga köttbullar, då hade jag bett att få byta veterinär bums meddetsamma.

Postat av: Lakrits

Ja, det kan man ju tycka. Kruxet är att Bruksgården är väldigt väldigt nära, tar fem minuter. Så det är ju en positiv faktor. Kanske kan höra om de inte kan köpa in lite smarriga köttbullar.

2008-04-18 @ 18:55:53
Postat av: Tessie

Vilken lyckos du e Walle, min vetrinär har inte några köttbullar så därför är jag inte så duktig där, hade kanske varit det om man fått nått gott, tror jag ska tipsa om din vetrinär.

2008-04-18 @ 19:58:43
URL: http://tessietosingsdagbok.blogg.se
Postat av: Wallander

Lakrits & Tessie... om inte era veterinärer tillhandahåller köttbullar så får väl era mattar se till att ha med sig några. Jag tycker inte det är för mycket begärt, tycker Ni det?

2008-04-20 @ 15:49:32
URL: http://wallander.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback