Äntligen...

... lite träning igen!

Strax efter 09.30 styrde vi kosan mot Staffanstorp där vi bestämt träff med Lakrits & Marie för att köra lite samåkning, för det är ju himlans onödigt att köra med 2 bilar.

Vi var framme i Blentarp strax efter 10.30 så att vi hann ta oss en liten rastningsrunda innan träningen skulle ta sin början.

Det var jättekul att träffa nästan alla träningskompisar med mattar igen, Kid & Eva, Vira & Berit, Molly & Ulrika, Tess, Stella & Agneta, Lakrits & Marie.

Vi började med ett stort sök där vi först fick hämta två var, sedan skulle vi ta in ytterligare en var, men Kidden han nöjde sig inte med en, så på eget bevåg gav han sig ut igen (han tyckte det var bäst att passa på, vilket Eva nog inte riktigt höll med om). Det gick bra för alla överlag... men helt nöjd var inte MOR med mig för jag tramsade lite vid avlämnadet, ja inte när jag väl kom in men metrarna framför.

Vi förflyttade oss sedan och fick ta markeringar uppe po en backe. Enkelmarkeringar & Dubbelmarkeringar till höger och vänster. Jag hade inte riktigt minnet med mig himmifrån idag, enkelt gick bra men dubbelt blev försvårt jag var tvungen till att göra det som ett sök och då blev det inte rätt resultat och jag blev tillbakakallad och fick en enkel igen för att lyckas.

Ny kort förflyttning innan det blev markering med stoppsignal. Här har jag ett litet problem... jag stannar direkt men jag vill ogärna vända mig om och titta på MOR. Jag fattar inte varför hon kräver att jag skall göra det jag har ju full koll på var dummien är, jag behöver inte hennes hjälp. Men när MOR säger att jag skall titta på henne så vänder jag i alla fall på huvudet för annars får jag ju aldrig hämta den där dummien.

Tillsist blev det lite stadgeövningar, där resultatet blev lite si så där från de flesta håll... batterierna började faktiskt ta slut vid det laget och då är det inte så lätt att hålla fokus och komma ihåg vilket kommando som gavs. Dom där 2-beningarna tror att vi har hur mycket ork som helst... men så här efter jul behöver vi oxå komma igång lite nätt.

Men med facit i tassarna så belv det hela väldigt bra, vädret var kallt men fint.

Vi var hemma först vid halv 3-tiden och jag har sedan sussat väldigt gott fram till när middagen serverades 17.30.  Därefter har jag hjälpt MOR med tvätten. Nu stundar filmtajm - skall kolla på när jag löser fallet med mannen som log.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Låter som du haft en härlig dag, Walle!

God fortsättning och GOTT NYTT ÅR

från

Zico-Bus med matte

2008-12-28 @ 20:27:03
Postat av: Enzo

Matte är överförtjust i sin nya visselpipa tydligen för hon ska blåsa i den stup i kvarten. Dessutom kräver hon att jag ska släppa allt jag har för tassarna och titta på henne. HELA TIDEN! Det blir ett jädrans tjat om jag tittar bort. Snart ger jag upp!

2008-12-28 @ 23:27:47
Postat av: Camilla

MOR, förstår dina problem med stoppsignalen.... Har du testat att det Walle ska hämta efter stoppsignalen alltid kommer från dig så det lönar sig att ta kontakt med dig för att få hämta något? Det ska inte löna sig att spana in något där ute. Ödmjukt förslag från en som själv sliter med stoppsignalen :-)

2008-12-28 @ 23:32:46
Postat av: Lakrits

Tack för en trevlig dag och fin skjuts! Hoppas det blir fler träningar snart för jag tycker det känns toppen att vara igång igen.

Postat av: Agneta & Tyra

Vad kul att ni fick en sån fin träningsdag! Hoppas att ni har en toppenfin kväll. Jag har också kört med belöning från mig då jag tränat in stoppsignalen, ja även att jag smygit ut en där jag bestämt att jag ska blåsa stopp. Stannar hon och tar kontakt med mig så hittar hon, då blir det belöning direkt.



Kram



Agneta

2008-12-29 @ 21:07:41
URL: http://www.nogg.se/tyra
Postat av: Sizz

Är du intresserad av en ny design till din blogg? Jag gör designer till andra bloggare. Klicka på denna länk och följ mina anvisningar om du är intresserad!

http://sizz.blogg.se/category/blogghjalp.html

2008-12-29 @ 21:09:51
URL: http://sizz.blogg.see
Postat av: lotta, Juni o Cola

va kul..vad trevligt o kul att läsa om er träning..man blir ju lite avis och vill va med ju.Roligt att va ett gäng;) japp. pappsen vet va dottern vill ha..tyvärr är det väl lite"dåligtsamvetepresent"...men, men , bättre än inget och vi tänker njuta..få se vart vi vet inte riktigt än. gott nytt år på er:)

2008-12-30 @ 13:23:49
URL: http://www.juniocola.bloggagratis.se
Postat av: Elenor och Zidane

De verkar haft en bra träning...men det där med stadgan det krävs att man tränar på hela tiden!!!!2 beningarna gillar helt klart att köra hårt...



Gott Nytt År!

2008-12-30 @ 15:01:57
URL: http://www.ilsanosfatboy.cybersajt.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback