Lite av...

... varje.

Ca klockan 02.00 inatt kom så min LILLMATTE äntligen hem. När hon ringde och sa att hon stod nere på gården så fick jag följa med FAR ner och öppna för henne. Snacka om kärt återseende alltså, LILLMATTE blev så glad att jag knappt fick stopp på henne, hon skulle pussas och pussas hela tiden. Kul att hon saknat mig så mycket. Nu har hon varit borta i 1 vecka hur skall det bli när hon nästa vecka åker iväg för att vara borta 4 veckor? Givetvis var jag oxå väldigt glad att se henne men en annan kan ju ta det lilla lugna. Efter att LILLMATTE pussat lite på MOR oxå så kröp vi tätt intill varann ner i LILLMATTES säng och vi rörde oss inte ur fläcken förräns MOR kom in och hämtade mig imorse. LILLMATTE och jag sedan tillbringat i stort sett hela dagen tillsammans och haft det jätte mysigt.

Igår efterlyste jag G&G och tänk idag fick vi kontakt. Det ringde på vår porttelefon (vår fungerar) och vips så var mina båda kompisar här och lekte med mig en stund. Ja lekte och lekte, Grappa hade skitkul med mina leksaker, stundtals Guinness oxå och jag bara checkade om Guinness hade tvättat sina öron ordentligt. Vi skall tydligen åka alla 5 tillsammans till Pärup på söndag, jag skall få åka i deras nya bil eller SUV kallas det visst, det skall bli jättekul.

Förra söndagen var vi hemma hos MORMOR och då togs det lite bilder som jag glömde lägga in så de publiceras här och nu istället. Både Tarzan & MORMOR har full koll från sin balkong när vi är på ingång:

Vi börjar alltid med att busa av oss utomhusför att inte riva hela lägenhetsinredningen:

Efter 2 varv i rastgården så har Tarzan blivit med "slips":

Sist men inte minst så vill jag berätta att MOR äntligen fått de piller som kommer att göra henne helt fri från sin jädrans värk. Hon har fått dem av en riktig doktor.
Så här ser asken ut:

För er som inte kan läsa nedersta raden pga av ålderssynfel så står det så här:
... om man bara tror på det tillräckligt starkt...
Tabletterna innehåller inga som helst läkemedel man behöver endast tillsätta ren viljekraft!
Doseringen lyder: Många och ofta!
I plastfickan som asken levererades i låg även en liten förklaring mot vad dessa hjälper mot*

* Fusk & co ger naturligtvis inga garantier för detta.
MOR har satt i sig varendaste en pilla redan. Snälla hjälp oss nu hålla tummarna!

Kommentarer
Postat av: Lakrits

Förstår att det var härligt att ta emot Lillmatte och sedan dela säng med henne.



Mysiga bilder på dig och Tarzan. Ni verkar trivas bra ihop.



När det gäller pillerna så tror jag att jag vet var de kommer ifrån...

Postat av: Tessie

Vad mysigt att Lillmatte äntligen kom hem så ni kunde gosa igen, tror du verkligen att hon kan vara borta i 4 veckor från dig Walle? du kommer ju att bli alldeles dränkt som hon kommer att pussa på dig då!

Vad mysigt med alla kompisar du har Walle jag blir lite avis för min Matte säger att jag inte får leka med pojkarna just nu (löper)fast jag så gärna vill, taskigt tycker jag!



Ska bli kul att ses på söndag i Pärup

Kram Tessie

2008-07-04 @ 13:53:55
URL: http://tessietosingsdagbok.blogg.se/
Postat av: Wallander

Va löper du Tessie? Oj, då blir det ännu tuffare med koncentrationen på söndag och jag som trodde att jag skulle få vara i närheten av dig (men det tillåter nog inte MOR nu är jag rädd för).

2008-07-04 @ 16:10:39
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Zico-BB

Tjena Walle!

Jag har haft en TRÅKIG vecka. Matte har jobbat som en galärslav och nu är hon såååååå trööööött. Men jag är faktiskt lite trött också - värmen tar på en, nu när man blivit lite gammal!

Min "lill-husse" (om man nu får kalla en 23-årig kille det?), lyser med sin frånvaro. Kollar upp Europa i 7 veckor - jisses - är det så stort? Jag förstår alltså precis hur du känner det när lill-matte dyker upp * snyft *

Vad gäller sökträning - så är du och MOR välkomna till Furet på tisdag, så kan ni få både kolla hur vi gör och kanske testa lite. Jag tror att person-sök vore en grej för dej Walle. Ta gärna med Marie och Lakrits -----

---- missförstå mig inte nu :D. Både matte och jag tycker liksom att Walle+Lakrits=SANT.

Ha en skön helg

Z&H

2008-07-04 @ 18:02:11
Postat av: Wallander

Halloj Zico... ja jag har allt undrat vart du/ni hållit hus hela veckan, men nu vet jag.



Ja det är nästan rent hemskt va dom där lillhussar/mattar reser nu förtiden. Men det är bra, dom skall passa på när dom är unga.



Nästa vecka blir det ingen träning för mig ej heller sökträningstittning/pröva på test, men det kommer säkert fler tillfälle, visst? Min MOR skall nämligen oxå bege sig ut i Europa, tis-ons-tor skall hon vara i Burgess Hill (ligger en bit utanför Brighton) och arbeta.



Ang. mig & Lakkan så håller jag fullständigt med!

2008-07-05 @ 09:04:56
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback