Ikväll har det gått vilt till...

... på J-A gatan.

Igår berättade jag för er om kaninen som jag bar hem fint, den var då nästintill stelfrusen och det var helt ok att greppa om den då. Idag var samma kanin (tror jag) upptinad och mycket läskigare. Jag var väldigt nyfiken, men ville inte gärna greppa och hålla fast den, MOR gjorde så klart några tappra "hålla fast-försök. När hon tröttnade lite grann så skickade hon istället iväg kaninen över köksgolvet i en väldans fart, sa apport till mig och sedan drog hon iväg till olika platser i lägenheten. Jag vet att apport betyder hämta och att avlämning skall ske till MOR snabbt därefter. Första upptaget skedde i kaninens ben, andra över kaninens rumpa och det tredje nästan över ryggen. Avlämning 1 gick väldans snabbt, avlämning 2 så hann MOR dessutom kröka på ryggen för att lyckas fånga den, Avlämning 3 ja då satte jag mig dessutom ner innan jag gladeligen släppte.

Jag tycker inte om kaniner (än) men ikväll ansträngde jag mig verkligen och det gick ju bättre & bättre, så än finns det en strimma hopp! Jag blev väldigt lockad av att MOR försvann, vågade inte låta kaninen ligga kvar så det fanns lixom inget annat val än att plocka den med mig om än med viss tvekan.

Drömma om framgångar/roligheter går ju alltid.... så det går jag och gör nu istället tror jag! Natti natti!

Kommentarer
Postat av: Carina, Shiva & Vittra

'skrattar' Vilka entusiaster! Att köra viltsök / släpspår inomhus har jag faktiskt aldrig provat. Du har en envis matte Walle. Var glad för det! 'nickar'

Postat av: Kia

Det lät som en bra ide.Får bara se till att man har en hund närvarande annars undrar jag vad som skulle hända när ALLA vill ha kaninen.

Lycka till med träningen.

Kia

2008-09-26 @ 13:40:10
Postat av: Lakrits

Fniss...Matte berättade att din MOR hade fått torka alla golv sedan för att ninen läckte. Det låter skojigt men jag förstår att du var avvaktande. Jag tyckte ninerna var läskiga även i fruset tillstånd.

2008-09-27 @ 12:27:18
URL: http://vildhunden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback