Imorse...

... kom en tjej ut från huset mittemot där vi brukar träna, hon kom emot oss med raska steg och MOR sa till mig att nu kommer hon nog att klaga på att vi tränar här, men vet ni vad... hon kom fram och sa att hon tycker det ser så trevligt ut när vi tränar på mornarna.

Ha ha, kul tyckte vi alla 3 när MOR berättade för henne vad vi trodde att hon ville från allra första början.

Dagen började alltså väldans bra och har slutat lika bra.

Ikväll har vi varit på Burlövs BK och tränat lydnad tillsammans med Bell, Spot & Margareta och Elliot & Ann. Kul var att träffa Malin & Zolo (Burlöv är deras himmaplan) för det var jätte längesedan.

Trots att jag aldrig förr varit där så snusade jag i stort sett ingenting förräns precis i slutet då det riggades upp ett konstigt hinder och jag skulle få göra ett par "hoppapport" försök, då kunde jag inte låta bli... det kändes lixom att det var acceptabelt att köra ner nosen då, ärligt talat trodde jag inte att det skulle märkas så mycket eftersom att jag skulle ta upp apportbocken.

Övriga träningsmoment tidigare gick jättebra. Platsliggningen - rakt och fint hela tiden (ingen ligga på skinkan ställning), Linförigheten - nog så bra som den kan bli, läggandet under gång -  lite långsamt, inkallningen - OK, ställandet - klockrent  och likaså hoppet. Lite fjärr och inkallning med ställande samt rutan... jo det gick minsann oxå ganska skapligt.

Dagens höjdpunkt var när Malin skulle agera hopphinder åt Bell... jag behöver nog inte berätta om Bell hoppade över henne eller ej. Synd att det inte kunde förevigas... kameran låg hemma tyvärr.


Imorgon är det dags för jaktkurs 3... undra vad vi skall få lära oss då? Imorgon vet vi svaret :-)


Kommentarer
Postat av: Enzo

Såja, nu är ni på G igen :-). Vet du Walle, idag har jag fått årets debutvattenträning på stranden. Matte kom hem tidigare för att vara med mig nu när lill-matte är resande fot med hockey-killen. Jag fick vattenapportera och jag släppte inte dummien en enda gång för att ruska mig utan höll ända in till matte. Sedan när jag gjorde ett perfekt stopp på en inkallning längs med vattenkanten och tog dirigering ut i vattnet för att hämta en dummie jag inte visste att den låg där, då tyckte jag mig se en tår i mattes öga. Men matte hävdar bestämt att det bara var en vattendroppe som stänkt upp från havet :-). Men matte sa att hon var lite rädd när jag nästan var halvvägs ut till Kullaberg i mitt idoga letande efter en dummie att apportera. Ja, ja man ska ju inte ge sig :-)

2009-04-02 @ 22:26:07
Postat av: Malin m flock

Det såg alldeles lysande ut idag det var läggandet som var lite segt annar kunde vi inte Mor hitta mycket att klaga på:) O Walle det hindret vet i hundan om jag hade hoppat det lutade ju och såg inte klokt ut, det är ju attans att vissa inte kan låta saker vara kvar där de skall vara;)

Ser fram emot att få uppis på övningarna imorgon, inte för att vi kommer hinna fuskträna för jag jobbar och Elin rider på lördag morgon men man kan ju förbereda sig menatalt.

TUR ATT INTE KAMERAN var med, varken Bell eller Spot ville ju hoppa hindret:(



Kul att träffa er också

KRAM

Malin och Zolo

Postat av: Lakrits

Vad KUL att det gick bra på träningen ikväll! Härligt träningsväder var det också. Och ljust LÄNGE!

2009-04-02 @ 22:56:45
URL: http://vildhunden.blogg.se/
Postat av: Agneta & Tyra

Kul att jag kan inspirera!!! Det kan då ni också!!! Det är såååå roligt att läsa vad ni har för er, alltid händer det något spännande, människa som hopphinder, grannar som kommer ut med bestämda steg mm.



Vad kul att träningen gick bra, det var samma här igår. Linförigheten fick vi faktiskt lite tips på hur vi skulle kunna göra så att det skulle bli bättre och FAKTISKT så kändes det som om att jag börjar hitta nyckeln till framgång även här???!! Kanske en engångsföretelse men vi hoppas och håller tummar för att det faktiskt är sant!



Vi ser fram emot rapporten från jaktkursen!



Kram o lycka till!



/Agneta

2009-04-03 @ 07:13:28
URL: http://www.nogg.se/tyra
Postat av: Elliot

De var ju kuligt att träna på ett nytt ställe.Själv tycker jag att jag sköter mej ganska hyfsat =)

Jag blev faktiskt ganska förvånad själv över att jag tog upp metallapporten!(även om det dröjer innan jag ens kommit i närheten av det momentet)

Ni andra var jätteduktiga som vanligt :D

hälsn

Elliot

ps.den där brune killen hade jag aldrig sett förr...men både matte o jag tyckte att det verkade vara en snäll o gullig kille.

2009-04-03 @ 10:09:24
Postat av: Karin och Wilma

Vilken rackarns snabb Mor du har som ser att du nosar runt. Där gäller det att sniffa snabbt om det inte ska märkas!



Min matte har inte samma koll hon, hon kan stå och prata och prata och då hinner man ju ta sig en rejäl flukt, fast hon blir irriterad när hon märker det.



trevlig helg!

2009-04-03 @ 14:26:07
URL: http://karinochwilma.bloggagratis.se
Postat av: Mia o Viggo

Hoppas allt gick bra hos Gert och Kent idag! Och hoppas att du uppdaterar så att jag mentalt kan förberedda mig på vad som ska hända imorgon!



Håller redan på att mentalt förberedda mig på fiaskot på söndag - ja, jisses vad ska jag göra där med mina nerver?



Hoppas att du o Walle också ska vara med, ser

framemot att träffa Er!



2009-04-03 @ 19:41:16
Postat av: Anonym

Tur att du inte fastnade med snudan i gräset idag!! Hoppas vi får till det med en träff på påskafton.....vore jättekul! Kram

2009-04-03 @ 23:21:14
Postat av: Helena & Vilja

Vårt namn försvann visst i förra inlägget! Men det var vi som skrev!

2009-04-03 @ 23:22:29
URL: http://holmstorp.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback