Träning i...

ett somrigt Blentarp idag på förmiddagen.

Idag var det dags att besöka en annan del av Blentarpsskogen och det var så trevligt att det var lite si så där med koncentrationen. Vart vi än skickades så fick man en annan härligare doft än från det som vi får hämta in gång efter gång, vecka efter vecka, månad efter månad, år efter år. Ja tacka vet jag färska dofter!

Vi traskade iväg en bra bit bortåt skogen, på led gick för att samtidigt passa på att träna på att fotgåendet fungerar, Kidd & Eva tog täten, tätt följt av oss, sedan Elliot & Ann och sist Vira & Berit. 

Första övningen var att vi skulle släppa en markering och först hämta på ett linjetag. Här började inte jag så värst bra, det krävdes 3 försök innan jag gav med mig och gjorde vad MOR bad mig om. Att hämta markeringen sedan var en baggis inte glömmer man en sådan inte.

På en dubbelmarkering lite senare gick det bra, första markerade jag klockrent... men gick sedan ut till samma plats igen för att plötsligt komma på att där hade jag varit och så sprang jag direkt över på andra sidan och tog den andra.

När Kidd skulle hämta sina så fick han lite problem med denna men löste det själv till slut:
Hur kastar MOR egentligen, ganska skickligt tyckte hon själv.

På ett litet närsök så började jag med att springa över alla de små minidummiesarna för det fanns mer intressanta dofter längre upp i den pyttelilla uppförslutningen. Jag lyssnade inte på närsökssignalen men dock kom jag när MOR blåste "HIT". På nästa skick ville jag bara kolla av ett annat område först... men "HIT" gällde igen så det var bara att lunka hemåt med svansen mellan benen. Även här gav jag mig på 3:e skicket.

Att söka vilt är betydligt mycket roligare... men en halvfrusen nina är ingen höjdare... men vad gör man inte när man vill ut och hämta mera.

Vira & Elliot hade lite förkärlek till dom små svarta idag. Jag föredrog faktiskt den här:

och den här:

Kidd tyckte bäst om den halvfrusna:

Det var riktigt varmt även i skogen så det bästa var att få varva ner i skuggan lite så där vid sidan om:

När jag sedan fick reda på att det inget bad skulle bli idag... ja då stannade jag tvärt 10 meter från bilen och sittstrejkade:

Men jag behövde inte sitta så länge för vi skulle få besöka KIdds trädgård och den var jättefin, många skuggplatser att kunna ta igen sig på om det inte hade varit för katten som strök omkring. Jag försökte gång på gång ta mig upp till MOR på altanen... men kom inte MOR på mig så gjorde Eva det... och när den sistnämde kom emot mig så backade jag så snabbt att jag backade ur kopplet som jag hade runt halsen och då sa MOR att det fick var nog med busigheter för idag och så körde vi hemåt!

Beck blev så glad när jag kom hem och ville bara vara nära mig och jag är bra att använda till det mesta... även huvudkudde:

Nä nu måste jag gå och hjälpa MOR med disken.


Kommentarer
Postat av: Helena & Tina & Vilja

Oj va mycket härlig träning med vilt tillsammans med träningskompisarna!! Intensivträning inför FM nu förstår jag!! Kommer gå jättebra ju...Walle är en juste kille som ställer upp när det gäller :) Vi ska hålla tummarna stenhårt för er till helgen!! Kramar

Postat av: Carina, Shiva & Vittra

Ja jösses vad ni tränar. Här ska det upp på pallplats förstår jag! Härligt med så många olika träningsmarker och träningskompisar. Bådar gott...



Walle är i toppform verkar det som! Ska bli kul att se honom om jag nu kan se nåt i rutorna.

2009-08-02 @ 09:58:53
URL: http://shivaovittra.blogg.se/
Postat av: Clara

Tjena

Va härligt att läsa om er braiga träning.



Husse har berättat att vi snart ska ses.



Ha en fortsatt bra söndag.



Clara

2009-08-02 @ 10:23:59
URL: http://www.clarabella.se
Postat av: Elliot

Tack för sällskap o träning igår.Det var kuligt även ifall jag är ett antal steg efter er...



Elliot



ps.vi får väl se ifall "lillebror "vill använda mej oxå som huvudkudde i dag när jag ska passa honom =)

2009-08-02 @ 12:21:34
Postat av: Mia o Viggo o Vera

Vart tog du vägen idag? Hann ju knappt prata med dig idag! Visst var det kul/bra idag?Längtar redan till nästa tillfälle. Men man har ju lite att träna på inför nästa gång...



Vi ses!

2009-08-02 @ 19:28:43
Postat av: Elenor och Zidane

Rolig träning som vanligt. Ni har berkligen bra tillgång till vilt! Här är det däremot deppigt värre. : Zidane har skurit sig så det blir inget FM och inga B-prov heller på ett tag.

2009-08-02 @ 20:11:18
URL: http://www.ilsanosfatboy.cybersajt.se
Postat av: Karin och Wilma

Gisses, vad stor Beck blir för varje gång man ser honom! Snart är det du som får ha honom som huvudkudde :-)

2009-08-02 @ 20:48:37
URL: http://karinochwilma.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback