Vem skall man träffa på Morsdag...

... om än inte sin mamma :-) ... och inte nog med det, jag fick träffa mina två syrror som fortfarande är kvar hos kennelmamma Margareta oxå.

Först gick turen till MORMOR för att lämna av lite kött som skall tillagas där hemma inför LILLMATTES student (som nu börjar  närma sig med stormsteg) sedan därifrån vidare till tippen  (2-beningarna var tvungna att slänga lite saker för att få bättre plats på onsdag) men sedan bar det av till Lomma. Jag höll en konsert på ca 5 min efter att bilen börjat rulla igen efter varje stopp. Strax efter att vi anlänt så kom min lilla mamma, jag blev jätteglad att se henne och hon hade nog saknat mig lite grann oxå, men det ser inte riktigt ut så på denna bild:

Här kollar jag vi in växtligheten tillsammans:

Sedan kom syrrorna och de blev nog mest glada för att "baren" öppnades och då var jag inte sen att hänga på:

Isa uppvaktade brorsan rejält, men han verkade rätt trött på allt pussande, undrar om det beror på att han pussad konstant dagligen nuförtiden. Men han höll rätt god min:

När Isa gick över till Bell istället så uppvaktades han istället av mina nyfikna syrror:

Här smider vi syskon lite busplaner:

Så kul vi hade alltså... jag har varit nästintill helt utslagen resten av dagen... det tar minsann på krafterna att både busa med syrrorna och sjunga opera (på hemvägen sjöng jag nästan ihållande ända till Kronetorpsmöllan).

Förresten... idag har jag suttit lungt och stilla & tyst innan maten serverades... men när MORS varsågod och hand på mitt bröst tas bort ja då går det undan skall ni veta (men jag har redan kommit på att maten serveras snabbare på det sättet). Smart va?

Nä nu skall jag gå och säga godnatt till MOR, hon skall tydligen redan gå och lägga sig... jag själv får allt hålla FAR sällskap ett tag till och har jag tur får jag nog komma ut och kissa en gång till runt midnatt.

Kommentarer
Postat av: Enzo

Hej på dig Beck! Kul att läsa lite om dig också. Jag är din ,hmmmm, ja vad är jag egentligen? Din storebror är ju min bror men vi bor ju inte tillsammans. Jag är ju halvbror till din mamma så jag kanske mest är morbror? För att krångla till det lite till så kan jag berätta att jag idag tränat med en tjej, Lira, som är halvsyster till din mamma. Men Lira och jag är inte halvsyskon eller syskon. Hur kan det komma sig? Nu fick du allt en liten deckargåta att fundera på :). Brorsan som kommit lite längre i detektivutbildningen kan nog ge dig lite ledtrådar om hur det hänger ihop... Förresten tränade jag med en tjej till, Corinne, hennes matte har jag hört kommer du att lära känna väldigt väl längre fram :).

2009-05-31 @ 23:40:34
Postat av: Clara

Tjena

Va ballt att hälsa på mamma på mors dag.

Va sjöng du för ngt?



Hälsa resten för det gör Husse.



Clara

Postat av: Mamma Isa

Ja, visst var det mysigt att träffas!



Nospussar från en nöjd Mamma!

2009-06-01 @ 08:45:36
Postat av: Anonym

Mysigt att få träffa mamsen på självaste mors dag! Men ni fårnog ta och sluta snutta på mjälkbaren för hon börjar se hemskt smal ut eran stackars mamma :-) Kram

2009-06-01 @ 14:02:25
Postat av: Elenor och Zidane

Så mysigt Beck. Både mamma och systrar. Lite otäckt med de lösa hundarna häromdagen. Tur att de var snälla. Kram

2009-06-01 @ 21:15:43
URL: http://www.ilsanosfatboy.cybersajt.se
Postat av: Agneta & Tyra

Vilken tur ni hade att baren öppnade, var den kanske extra öppen just för att det var mors dag??? he heee.



Ni är då så otroligt söta, ja Walle också förstås!



Kramar



/Agneta & Tyra

2009-06-01 @ 21:40:00
URL: http://www.nogg.se/tyra
Postat av: Gazton

Härligt med sådana där små... när man själv slipper dom =D.... Vi mår så gott att höra vad Julle, Jeppe och Jänta gör för bus...

2009-06-02 @ 23:08:10
URL: http://gaztons.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback