Hipp Hipp Hurra....

Idag är det Guinness 1:a födelsedag och jag & familjen fick komma på hans kalas.

När jag kom kl 15, så var inte Guinness hemma, han var tvungen att gå ut en sväng. Jag fick på så sätt bekanta mig lite med den nya lägenheten i lugn & ro. När Guinness kom hem sjöng vi för honom och så fick han ta emot sin födelsedagspresent. Jag hade köpt en egen sko till honom, har tidigare hört att han gillar skor, dvs framförallt människors. Tyvärr var det väldigt dålig kvalisort på skon, den höll inte många minuter. Undrar om MOR kan reklamera den, hon brukar vara bra på sånt, men MOR tror inte att det går den här gången. När visst våld använts kan det vara lite problematiskt.

Tror att jag skall köpa ett vanilj/choklad ben åt honom istället, det sägs att det inte skall gå att tugga i sönder. Jag fick ett i julklapp och det är fortfarande helt, men man vet aldrig när det gäller Guinness....

Vi fick riktigt smaskigt att äta, lite mat toppat med julskinka & leverpastej. MUMSFILIBABA, det gick ner med en väldans fart.

Efter ett par timmar när jag och Guinness lagt oss för att vila lite så började det köra lite i min mage. Jag kunde inte hjälpa det men jag var helt enkelt tvungen att släppa en liten fjärt. Första gången verkade att accepteras men efter tredje så blev det utgång/hemgång. Torbjörn gick med oss ut men uppmanade Lena att vädra ut, hon fick gärna sätta tvärdrag sa han. A ja, så farligt var det inte, men jag skall komma ihåg detta till en annan gång, då kanske någon annan får lite körningar i magen och ej heller kan hålla sig från att släppa ut lite gaser. Då skall jag också skratta och narras. Man kan ju faktiskt undra om det var något fel på maten, man brukar inte bli dålig så nästan direkt annars.

Jag har hört uttrycket: "Skrattar bäst som skrattar sist". Kanske något att tänka på!

Jag är inte långsint, jag fick komma ut och lätta på både det ena & det andra trycket och kände mig rätt så nöjd efter att ha varit på mitt första hundkalas i mitt liv.

Kommentarer
Postat av: Elliot

Det låter som ett bra kalas tycker jag!Fast jag aktar mej noga för julmaten(jaja,kanske inte jag men min matte aktar mej för julmaten hihi).På tal om sådant där vaniljben,jag fick ett sådant när jag var liten och tyckte väl inte att det var något speciellt då.Men nu hade jag just börjat gilla det och vad händer då?Jo min matte kastade det!Hon är inte klok!Hon sa att jag hade gjort det alldeles "raggigt"och fått av bitar/flisor från det.Så ge inte upp killar,visst går det att verkligen SMAKA på ett sådant ben också.

2006-12-29 @ 13:57:44
Postat av: Wallander

"Glädjedödare", nu har du redan avslöjat att det går att förstöra även detta, nu blir det ingen match för Guinness när han får benet förhoppningsvis imorgon).
Ja det skulle i så fall vara att han slår hastighetsrekordet innan benet bara består av flisor. Ja, vi får väl be Lena & Torbjörn meddela resultatet senare.

2006-12-29 @ 23:22:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback