Nu har vi uppehåll

även från våra tisdagsträningar tills efter trettondagshelgen om vädret tillåter.

Det känns som ett långt uppehåll, men våra mattar  verkar bli lite stressade över att dom inte skall hinna med allt stök inför julen så detta beslut bestämdes kollektivt. Men ingenting hindrar var och en att träna vidare.... jag tror inte att MOR kommer att låta mig ligga på latsidan i så många veckor och jag tror inte att jag skulle tycka det var kul heller att inte få träna. Så jag får nog min beskärdadel i alla fall.

Idag gick träningen lite så där, lite okoncentrerade var vi alla verkade det som. Lakrits var på hugget  och drog Elliot med sig på en liten runda, sedan var Zappy i farten och drog med sig Lakrits och en stund därefter hängde jag på, varför var det bara dom som skulle få ha kul, någon rättevisa måste finnas. Men det roliga tog ganska snabbt slut och ordning återställdes och träningen kunde fortsätta. Jag har nog aldrig sett Lakrits matte Marie så arg, det såg väldigt roligt ut och hördes väldigt roligt också.

Vid ett träningsmoment, tog Elliots matte upp en godispåse, det prasslade inte bara om den, utan det luktade också förbaskat gott. Hur lätt var det att sitta kvar då på en skala 1 -10, tror ni? Jag förstår inte hur vissa tänker, eller INTE tänker.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback