Har haft Guinness kompisen här hela dagen

Men han var inte som han brukar vara, han var lite orolig emmellanåt. Tror att han var rädd för att Lena & Torbjörn inte skulle ta med honom till det nya palatset. Men jag pratade lite allvar med honom och sa att det var klart att han skulle få följa med. Varför han fick vara här idag var för att ingen av "flyttgubbarna" skulle råka trampa eller tappa något på honom, så det var av ren omtänksamhet.

Lite svårt var det allt att få honom att äta. LILLMATTE försökte först och fick i honom ca halva portionen. Flera timmar senare slank resten ner, då MOR lade i lite skinka. Tror jag också skall "matvägra", det kan det vara värt om man får extra godsaker då. Men vem vet, det är kanske dumt att chansa, för det är inte säkert att jag skulle få någon skinka.

Jag, Guinness, LILLMATTE & MOR var ute på en lång promenad i Kungsparken på förmiddagen. Sedan tog LILLMATTE & Niklas med oss till rastgården i Pildammsparken så att vi fick springa lösa & busa lite.

När Lena kom och hämtade Guinness så blev han så glad så glad, men jag tror att han tycker det är helt OK att vara här. MOR sa att vi såg så gulliga ut när vi båda låg i LILLMATTES säng och sov.


Resten av kvällen har varit lite flåsig, har haft tvättpasset ikväll tillsammans med MOR. Jag var tvungen att hjälpa till eftersom jag hade lite tvätt som behövde tvättas efter lite uppstötningar i natt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback