Idag var jag lydig & snäll

Idag hade jag bestämt mig för att lyda MOR. Jag tror att hon kände det på sig för hon lät mig vara utan koppel i stort sett under hela träningen. Jag tackade för förtroendet genom att vara "laglydig".

T o m när Lakrits och jag satt otroligt nära varann så lät jag henne vara (och hon mig), då tyckte alla andra mattar också att vi var jätte duktiga.

Vi var inte mer än 5 st som tränade idag, förutom mig var det Lakrits, Vira, Alex & Zingo. Elliot var hemma och kurerade sig, han var inte helt kurant i magen om man säger så och hade dessutom feber.

Alla hälsade till dig och hoppas få se dig pigg & kry igen nästa tisdag.

Kommentarer
Postat av: Elliot

Hej!
Man tackar för hälsningen!Jag tror att det hjälpte att ni tänkte på mej.Ja usch vad jag mådde pyton med feber o allt.De va faktiskt riktigt synd om mej tyckte jag(och min matte).Idag mår jag mycket bättre o febern e puts väck!Jag får nog sluta äta en massa skräp.....eller kanske inte.....får se....

2006-11-29 @ 22:44:56
Postat av: Wallander

Sluta att äta en massa skräp? Det har jag tänkt på flera gånger, men det är banne mig inte så lätt att låta bli. Imorse avstod jag från kanelbullarna som fortfarande låg kvar i parken från igår kväll. Avstod & avstod, kanske lite att ta i, om jag skall vara riktigt ärlig så tillät MOR mig inte att äta dom. MOR har lärt mig att ärlighet varar längst och det måste jag tro på tills något annat bevisas för mig.

2006-11-30 @ 22:31:49
Postat av: Elliot

ja man har ju hört talas om beroendeframkallande gifter.Så vad jag kan förstå så e de nog de vi blivit(beroende alltså),suck!Kanelbullar?!de tycker jag låter lite väl mjäkigt,jag går allt på starkare saker,hihi.Men så mår man ju ibland därefter också.....Vi MÅSTE sluta,vi bara måste..(hrm,hrm,mutter,mutter 8månader o redan fast i träsket)

2006-12-01 @ 12:54:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback