Tänk att jag kom i 3:e hand i förmiddags

På ett ganska kort avtsånd fick jag syn på Guinness, jag la mig ner och väntade, men det tog tid innan han kom.

Först väntade han ut en liten terrier (som inte ville hälsa på honom) sedan tog han sikte på en blandras (som inte heller ville hälsa på honom) och då valde han till slut mig (snyft).

Äsch, det är ju inget att bli putt över, en annan gång är det kanske jag som väljer någon annan först.

Men Guinness, du är ändå en av mina bästa vänner, bara så att du vet.


Kommentarer
Postat av: Guinness

Hej Wallander!

Jag ber verkligen om ursäkt. Jag är mig inte riktigt lik just nu. Mitt hus är ett enda stort kaos och jag är lite nervös för jag förstår inte vad husse och matte håller på med. De har börjat leka med pappkartonger men jag får inte vara med och leka. Taskigt tycker jag!!

Jag kan inte slappna av och jag måste hela tiden ha koll på var matte är, till och med på nätterna. Jag tror inte att hon uppskattar mina nattliga påhälsningar men jag kan inte låta bli.

Kan du fråga din matte om jag får vara hos dig söndagen den 26/11. Jag har hört min matte säga att det kommer att vara en stressig och jobbig dag och jag tror inte att jag vill vara hemma då.

Din vän
Guinness

2006-11-19 @ 20:41:33
Postat av: Wallander

Käre Guinness,

Du är förlåten, jag förstår om du kanske är lite disträ, det kan ju vem som helst bli när hemförhållanden inte är som dom brukar.

Men snart snart kommer allt att vara som vanligt igen. Det som håller på att hända är att ni alla skall bege er till en större lägenhet, och då måste allting packas ner i kartonger för att sedan packas upp igen. Du kommer att få det kanonbra på det nya stället, tänk bara på vilka ytor vi kommer att kunna busa på tillsammans.

Angående söndag, klart att du får vara här där allt är lugnt och stilla. Jag har inte ens frågat matte för jag vet att det är OK. Vad kul det skall bli. Vi kan bestämma närmre på lördag, dvs när du kommer och vad vi skall hitta på osv.

Din trofaste vän.

2006-11-21 @ 20:36:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback