Idag har jag lärt mig något nytt

Idag fick jag ett mail från Chrilli, TACK för tipset! Han gav mig tipset att då jag har något nytt att berätta så skall jag skapa ett nytt inlägg under respektive kategori. Ja, jag säger då det, man lär sig både det ena och det andra varje dag, men det gör man ju när man är nybörjare. Men en sak är säker,  det är inte lätt det här med datorer & bloggar.

Så jag hoppas att ni tycker det blir lättare att flukta in vad som är nytt fr o m nu.

Igår (tisdag) var jag på kurs och jag var alldeles för trött för att orka skriva. Idag känns det mycket bättre.

ÄLDREMATTE var och passade mig igår. Hon tog mig med till Pildammarna, det var roligt att gå där och jag löd henne hela tiden. När vi var på väg ut ur parken så kom det en liten blandrasvalp, jag ville så gärna hälsa och det fick jag. Men rätt som det var så kände jag att jag var lös trots att ÄLDREMATTE inte tagit av mig kopplet. Jag fick då ett litet spratt, sprang rakt igenom en flock gäss och råkade hamna i dammen. Jag blev så paff att jag for upp med en farlig vänster igen. Fåglarna blev livrädda och flaxade som aldrig förr och jag sprang tillbaka för att bli kopplad på nytt. Det visade sig att kopplet av någon anledning hade hoppat av från halsbandet. När vi kom hem åkte jag in i badkaret för jag luktade inte så speciellt gott. Men det gjorde ingenting för det var jätte mysigt att bli duschad, tvättad och riktigt ompysslad.

Det blev lite konstigt idag, jag skulle vara ensam ett par timmar tills LILLMATTE skulle komma hem från skolan. Hon kom för att byta om till sin idrottslektion och trodde att FAR var hemma. Eftersom att jag aldrig blir lämnad mer än en gång/dag så fick jag följa med henne till idrottslektionen. Jag fick charma hennes idrottslärare lite och då var det OK att jag satt och tittade på. Tur att det var utomhusidrott. När LILLMATTE sprang eller vad det var hon gjorde så blev jag passad av en av hennes klasskompisar som ej deltog. Han var ganska snäll. När LILLMATTE och hennes idrottskompisar sedan skulle spela basket var jag tvungen att sitta bunden en liten stund, det var mindre kul. Men efter en liten stund så fick jag syn på Niklas, han kom för att "befria" mig. Jag har nog aldrig blivit så glad för att se honom som idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback