"Kommissarie" Wallander

Ingvar vår kursledare kallar mig för kommissarie Wallander. Jag gjorde inte själ för det namnet förra lördagen, men idag gick det betydligt bättre.

Ett spår blev utlagt för mig istället på en ganska öppen plats. Då var det inte alls lika läskigt. Jag fick vittring ganska snabbt och tog mig framåt i spåret.  Jag märkte när spåret tog slut, då stannade jag upp. Vad skulle hända härnäst, förstod inte riktigt meningen med det hela, skulle det bara ta slut så där. Nej, faktiskt inte, MOR visade mig lite rätt igen och då fann jag klöven! MOR blev jätteglad och jag belönades med en stor bit köttbulle. Lite reserverad för klöven var jag även idag. Men Ingvar visade mig att det var inget farligt. Jag bar den bort till bilen sedan, väldigt stolt över min modighet.

När vi var klara tog vi oss en liten rasttur i skogen. Jag & Guinness fick idag sällskap av en av de söta flattetöserna, Smilla. Som vi rastade varann. Underbart skönt att bara få lov att dra iväg och sedan komma tillbaka självmant när man kommit lite för långt ifrån MOR. 

Kommentarer
Postat av: Elliot

Tjena kommissarien!
Min matte o jag är stolta över dej!Ingaar berättade om att du varit duktig när jag gick mitt spår.De va väl inte så farligt eller hur?Men oss imellan så kan även en van"spårtok"som jag också bli lite skraj ibland.Min matte säjer att det heter spökålder,vet inte va de e men tror att det har med Halloween att göra :).Ses vi på tisdag?

2006-10-29 @ 20:42:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback