ÄNTLIGEN .....


... nu är det bekräftat & klart. Jag skall bli PAPPA inom kort. Jag har gjort ett par halvdana försök, men tillslut så lyckades det.

Vem den lyckliga mamman är meddelas inom kort?


Kommentarer
Postat av: Enzo

Eeeeeh, ska jag bli farbror, redan.....? Nu säger matte att du luras för att det är den 1 april. Men det skulle väl aldrig du göra?

Hade tänkt berätta om min och Viras kurs i helgen men ska du bli pappa har du väl annat att tänka på. Eller? Ok, vi har haft det jättebra och träffat många kuliga hundar. Vi har både markerat, gjort dirigeringsövningar, gjort fritt sök , apporterat vilt och apporterat på vatten. Inte illa va? I lördagskväll försökte matte sälja mig billigt men idag var jag inte till salu längre. Vilken tur att man kan skärpa till sig när det krisar...!

2007-04-01 @ 22:39:26
Postat av: Lakrits

Vad är det jag hör??? Är vi inte lite unga för sånt här Walle? Du behagar väl aprilskämta antar jag!

2007-04-01 @ 22:54:11
Postat av: Lakrits

Oj Enzo, det verkar ha varit fullt upp. Låter kul men jag hade nog inte platsat i och med mitt löp. Dessutom är jag inte så vass på apporteringen just nu (fast det går bättre än innan!). Men härligt väder har ni väl haft kan jag tro och jag kan tänka mej att man blir trött av en sån helg!

2007-04-01 @ 22:58:26
Postat av: Wallander

F-N, ni gick inte på mitt lilla aprilskämt och jag som tyckte detta var riktigt lurigt!

2007-04-02 @ 09:55:15
Postat av: Elliot

FY Walle!Sådana allvarliga saker skämtar man inte om!Jag känner faktiskt en flatkille(han e typ 8 år nu så de e preskiberat)som när han var UNDER 1 år gjorde en Rottweilertik på smä...n!!

De du,var inte kul för vare sig honom eller ägarna.Det gick i rasande fart till veterinären med tiken kan jag berätta.Så några bäbbar blev det inte som tur är.

Själv har jag bara provat med katten o det är ju en hane så de funkar ju inte.Förresten hade det bara blivit "flat-cats".

2007-04-02 @ 10:38:36
Postat av: Lakrits

Tssss....så lättlurade är vi minsann inte. Men du kan ju alltid försöka din luring.

2007-04-02 @ 10:39:07
Postat av: Elliot

Enzo!Vilken helg ni haft!Jag är övertygad om att du varit jätteduktig.Det är säkert bara din matte som har för stora krav,är det inte så?

Jag hade nog oxå tyckt att det varit kul men tyvärr prioriterar matte andra övningar nu ett tag för att inte stressa mej.

2007-04-02 @ 10:43:41
Postat av: Anonym

Walle gjorde nästan en "pudel"... så långt var iallafall sant.

2007-04-02 @ 12:51:26
Postat av: Sigge

Hej Walle!
Vilken tur, jag blev nästan lite orolig! Började undra om jag skulle bli tvungen att ha SAMTALET med er lite yngre flattefnattar....så ni vet hur det ligger till... ja, alltså att det bara är jag som får försöka mig på sånt, i alla fall med brudarna runt vår park i stan! :-) hihihi... Jag gör mitt bästa för att komma nära någon av alla de snygga tikarna som luktar så gott just nu... ja och alla andra också förresten, jag är inte så noga, fast jag har ingen lycka. Matte är alldeles för snabb & hänger tyvärr alltid i hälarna på mig när vårkänslorna blir som starkast. Pinsamt! Hon gapar, och drar i mig och säger att hormonerna verkar ha satt sig i öron och gjort mig döv...förstår inte alls vad hon menar..?!?

Hur som helst tror jag vi ska vänta lite med där med valpar.... nu när det blir så fint väder kan vi ju ha grabbkvällar i parkerna eller hundbadet på kvällarna så det är nog bra att inte ha några små att ta ansvar för. Dessutom får man ju konkurrens om godisar & mattepussar.. ni VET ju hur löjliga dom blir när man träffar nån sån där liten... valpspåk och allt...aahhhh...suck! Vi är väl fortfarande PRECIS lika söta som vi alltid har varit - det är bara ännu mer att tycka om. Det gällre ju för övrigt för matte och husse ibland också tycker jag....

2007-04-02 @ 16:57:06
Postat av: Enzo

Elliot, jag tror att det är precis som du säger. Matte har för stora krav på mig.... Instruktören undrade hur många hundar matte hade med sig för det var väldigt många kommandon. Hi,hi,hi det tyckte jag var kul att matte fick skärpa till sig. (Mattes panik kan ha berott på att jag knallat ut i vattnet ett antal gånger...).
Sedan sa instruktören att jag nog var lite omogen (hmmmmpf...)men att det fanns hopp om mig och att jag hade en jätte bra näsa. Jag ska inte skvallra om Vira men hennes matte har också ett och annat att tänka på.... Tänk att det är våra mattar som ska skärpa sig och inte vi. Det är väl bra?

2007-04-02 @ 17:41:01
Postat av: Elliot

Hej Enzo.VISSTE JA VÄL!Era mattar tar alldeles för allvarligt på det där.Vi har tiden för oss.De tror jag i varje fall.
Å din nos,den är där säkert inget fel på.

2007-04-02 @ 20:02:03
Postat av: Wallander

Vad roligt, 1 april skämtet fick verkligen igång er alla. Precis det som jag hade hoppats på.

Enzo, vad roligt att ni har haft en bra och lärorik helg, tydligen både för dig & din matte. Vilken tur att din matte inte hittade någon köpare i lördagskväll... när hon som tur var ångrade sig på söndagen. Att hon ville sälja dig var nog bara något hon sa till dig för att du skulle koncentrera dig lite bättre under söndagen, tror du inte det? Jo, för jag vet nämligen att du är hennes ögonsten.

2007-04-02 @ 23:36:05
Postat av: Wallander

Elliot, jag skämtade bara, men det gör tydligen inte du när du berättar om att du försökt ge dig på katten som dessutom är en hane. Det trodde jag verkligen inte om dig!

2007-04-02 @ 23:39:08
Postat av: Wallander

Sigge, eftersom jag nu bara skämtade, så är det kanske ändå läge för en kort föreläsning i parken om "Blommor & Bin". Du verkar ha koll på din sak, även om din matte har lite väl mycket koll på dig just nu i dessa "löpartider"

Du har fullständigt rätt i allt du säger med hur jobbigt det skulle kunna bli med "smått". Om du lovar att vi skall ha lite roliga parkkvällar samt badkvällar, så lovar jag att hålla mig i skinnet. Du med hoppas jag?

2007-04-02 @ 23:46:22
Postat av: Wallander

På förra veckans lydnadskurs, hörde jag Lotta instruktör säga till våra 2-benta att det aldrig är vi hundar som gör fel utan alltid de 2-benta. Intressant.... vet inte riktigt om min MOR håller med om det alltid. Ibland tror jag faktiskt att vi bara trilskas för trilskandets skull.

2007-04-02 @ 23:52:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback