Dagens rapport från Pildammarna

Idag gick jag och ÄLDREMATTE en lång promenad i pildammarna. Vi njöt av solen och jag dök rakt ner i några lövhögar på vägen. ÄLDREMATTE skrattade, jag NJÖT! När vi kom ungefär till dammen fick jag på mig koppel igen och tur var nog det, jag tuffade till mig lite mot gässen men insåg ganska snabbt att det inte var lönt att närma sig, dom väste och visade tungan. Men skam den som ger sig, jag satte efter änderna istället, ÄLDREMATTE satte efter mig och gässen satte efter ÄLDREMATTE! Måste sett väldigt roligt ut. Men ÄLDREMATTE uppskattade nog inte gässen för jag fick inte forstätta jaga änderna, tråkigt! Men jag glömde snabbt bort ankorna igen när jag hittade en liten bäck som jag fick bada fötterna (okej huvudet med) i! ÄLDREMATTE satte sig t o m på kanten och lekte lite i vattnet med mig. Hon är bra snäll min ÄLDREMATTE.

Kommentarer
Postat av: Elliot

Du har tur Walle som har så många snälla tjejer runt dej(nu menar jag 2-beningar)!Dom får gärna låna mej nån dag tror jag i varje fall(har inte frågat matte innan jag skrev det)hon kan nämnligen vara himlans petig.

Igår fick jag min spruta o så vägde jag mej igen.Inte kul för jag har gått ner lite för att jag äter som en skrutt.....å på kvällen fick jag en smäll på näsan av Bonus(min katt).

Enligt matte berodde de på att jag inte lät honom vara ifred,trots uppmaning från matte.Själv tror jag det var ren elakhet....för inte är väl jag påstridig,efterhängsen o envis? eller?.....

2007-04-12 @ 09:36:41
Postat av: Wallander

Jag har det skitbra, men det har du också Elliott. Vi har kommit till världens bästa familjer som alltid bara vill vårt absolut bästa.

Jag tror nog att din matte skulle våga låna ut dig till mina "tjejer" men inte helt utan anledning kanske.

Men jag vet att din matte ibland är hemma vid min gata/park för att bli lite "ompysslad" och då skulle du kunna få följa med någon gång tycker jag och komma upp och hälsa på mig/oss så länge. Bestämmer vi i förväg så kan säkert MOR ta lite ledigt (så mycket som hon arbetar över så bör hon kunna ta ut nästan hur mycket ledighet som helst).

Du killen lille, skall man bli stor, stark & muskolös så måste man äta, se på MIG!

Vad var det jag har sagt om katter, ja dom är "livsfarliga". Jag tror absolut inte heller att det kan ha berott på ditt beteende... Klipp tillbax nästa gång, så där kan han inte få hålla tycker jag.

2007-04-12 @ 14:13:30
Postat av: Lakrits

Maud e det bästa som finns...har ni inte hört den? Skånsk maudavisa har matte lärt mej. Jag diggar den stenhårt. Ellioten, du måste ju äta ordentligt. Hur kan det komma sej? Något som tynger din hundsjäl?

2007-04-12 @ 21:54:31
Postat av: elliot

Inte vet jag!Men matte är jätteorolig att jag är sjuk på nåt sätt....

2007-04-13 @ 18:02:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback