För säkerhetsskull...

... så såg jag till att väcka MOR extra tidigt idag (06.15), hon är ju ledig och då går det inte att ligga där och låta de underbara morgontimmarna bara passera.

Vi gjorde som vi brukar, vi tog morgonrundan och sedan åt vi frukost ihop. Lekte & mös lite, sedan tyckte jag att det var dax att ta mig en TUPPlur.

När jag vaknade igen så var all den nytvättade tvätten borta från soffan, inte kan väl MOR ha ställt sig och strukit den så tidigt på morgonen? Jo minsann, det såg verkligen ut så. Det måste bero på att hon vill ägna mer tid åt mig under dagen. Hoppas på det och en tur på fältet kanske ligger inom räckhåll.

Kommentarer
Postat av: Lakrits

Det var tidigt. Så dags sov vi sött båda två. Strax innan åtta vaknade matte och då hade jag nyligen öppnat ögonen. Lagom tid tycker jag.

Hoppas det blev fältet. Här har vi varit ute i skogen en lång runda. Skönt.

2007-04-06 @ 17:17:22
Postat av: Wallander

Ja kanske lite väl tidigt, men jag har lite svårt att sova när fåglarna börjat kvittra och ljuset strilar in i sovrummet. Men jag lovar att jag skall försöka att låta MOR sova lite längre imorgon,hon har faktiskt sett lite väl trött ut idag.

2007-04-06 @ 22:50:44
Postat av: MOR

Wallander, jag undrar om du kanske skulle kunna tänka dig att väcka din FAR imorgon istället för att väcka mig.
Skulle du kunna tänka dig det?

2007-04-06 @ 22:55:59
Postat av: Wallander

Visst kan jag tänka mig det, men han är så himlans svårväckt. Verkar nästan som om han också har sådana där gulingar i öronen, som gör att man inte hör eller vill höra.

MOR, en tanke slog mig precis, varför ber du inte honom helt enkelt att ta ut mig imorgon bitti så att du får sova ut lite! Han får väl ställa klockan, den brukar han ju höra när han skall uppp i skolan.
Du brukar ju ha plid på honom, så det borde inte vara något problem, eller? För det är väl inte så att du inte vågar be honom?

2007-04-06 @ 23:05:32
Postat av: MOR

Jag är absolut inte rädd, men hade hoppats att han skulle erbjuda sig själv en gång eller bara helt enkelt smyga upp och bara låta mig sova vidare. Men vem vet, det kanske sker en dag. Kanske kan du ge honom en liten fin vink och hoppas att han uppfattar den rätt.

2007-04-06 @ 23:08:19
Postat av: Wallander

MOR, jag skall se vad jag kan åstadkomma i detta ärende.

2007-04-06 @ 23:10:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback