Idag har jag fått en ny....

... studesboll.

Men vad händer? Jo, jag tappar den direkt och så rullar den också ut  (precis som den gamla) bland de parkerade bilarna. MOR öppnar järngrindarna in till gården, placerar mig innanför och går ut och lägger sig på alla 4:a, men kommer tillbaka tomhänt. Vi får hoppas att vi hittar den imorgon när det är ljust. Förvisso köpte MOR en 3-pack denna gång, men jag tror nog att hon ville att den skulle vara i mina ägor mer än 2 minuter.

Kommentarer
Postat av: Elliot

VA!hade du glömt att sätta i tänder igår?Jag menar så att du inte fick något grepp om bollen?
Attans förargligt i varje fall att bli av med en helt ny boll.

Oj jag kom just att tänka på att min superfina gamla fotboll ligger kvar i bilen.Jag hade med mej den igår kväll o tänkte egentligen att Lakrits o jag skulle ha lekt med den.Men det blev lixom inte tid över om man säjer så.Den kändes inte lika intressant på något vis där ute på Revingefältet.Du måste oxå åka dit ut någon dag.

2007-04-17 @ 10:01:26
Postat av: Guinness

Hej Walle!
Jag ska spana efter den. Om jag ser någon annan hund som tar den så ska jag skälla ut den så hela kvarteret hör det.
Guinness

2007-04-17 @ 15:21:05
Postat av: Guinness

Du Walle, jag kom på en sak. Du är ju kommissarie så mysteriet med den försvunna studsbollen kan ju vara ett nytt fall. Jag skulle kunna vara din hjälpreda. Matte sa dock att hon inte tyckte att Gunvald-BusMus lät så bra. Det funkar tydligen bara i sammansättningen Walle-Kalle-BusMus samt Guinne-BusMus.
Saknade dig i parken imorse trots att jag väckte matte redan 06.33 till hennes stora förtret. Då fick jag inte heta BusMus inte utan terrorist. Jag gör ett nytt försök imorgon. Vet du att nu har Emmy också börjat löpa!!!!!!
Guinness

2007-04-17 @ 22:06:38
Postat av: Wallander

Tänderna fanns där men jag glömde stänga igen munnen... och då studsade den ut och iväg i en väldans fart.

Jag ställer mer än gärna upp och åker till Revinge en dag, där verkar det som om man kan dra ett par riktiga revor. Men jag hörde att man kan gå vilse där, kanske bäst att ta med spårsnitzlarna för säkerthetsskull, eller vad tror du Ann?

2007-04-17 @ 23:32:21
Postat av: Wallander

Guinness, jag tackar för att du också vill hjälpa mig att spana. Det måste finnas någon skumming som lägger beslag på mina studsebollar, det är ju 2 st som försvunnit spårlöst. Även om jag råkat tappa dom och någon hittat som så skall man vara ärlig och lämna in dom till Polisen. Polishuset ligger ju bara ett par hundsteg härifrån. MOR har sagt att hittelön kommer att ges till den som har någon upplysning att lämna som leder polisen eller mig till den skyldige.

Du jag missade dig i parken idag för att jag dragit ut MOR ännu tidigare än vanligt, 06.33 var vi redan hemma igen, så då kanske du kan ana hur dags vi var uppe. MOR protesterade inte ett dugg, hon blir så glad när jag överöser henne med blöta gomorronpussar.

2007-04-17 @ 23:47:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback