Jag blir allt lite ....

... uttråkad när MOR pratar i telefon (och FAR kan också intyga att det är något som hon är riktigt duktig på).

Jag passar då på att hitta på lite bus. Idag råkade "Långebens öra" komma ivägen för min käft. Jag bet ett stort jack i hans öra. Lite dumt, jag gillar ju honom skarpt, men på så sätt fick jag MORs uppmärksamhet.

Nål & tråd åkte fram igen. MOR sa att hon kan lika bra ha "förbandslådan" stående framme, var och varannan dag är det alltid någon som måste "sys ihop". Tur att MOR gått en kurs i "Första hjälpen".

Ps. LILLMATTE kom omplåstrad hem ikväll, hon hade fått ett rejält skrapsår på sin arm. Förstår inte varför hon skall "styla" så när hon åker inlines, killarna tittar nog på henne utan att hon behöver göra sig till. Men nu var det inte så det hade gått till kontrade hon direkt med. En trottoarplatta alldeles vid porten, var inte helt plan, detta lade inte LILLMATTE märke till förrän det var för sent. Ja så kan det gå, när man inte ser sig för.

Kommentarer
Postat av: elliot

DUUUUUU,nu sa du oxå ett fult ord!!!Å får inte jag säja käft så får inte du göra det.Vi e ju lika gamla(eller unga)o nån rättvisa får de va...

Man ska förresten inte bita itu sina saker,så de så.

2007-04-13 @ 18:05:30
Postat av: Wallander

F'låt, jag trodde inte att det var ett fult ord. Jag trodde man använde det ordet när man har stort gap/stora tänder och framför allt när man är så dum och biter itu sina saker.

2007-04-13 @ 23:33:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback