Lite fjantig har han allt varit...

... Tarzan alltså.

Han har haft det så bra hos oss, men ändå har han sprungit omkring och pipit emellanåt. Förstår faktiskt inte varför?

Inte heller åt han sin mat från början, han som tasslöst brukar kasta sig fram till maten när han är hemma. Jag gjorde dock mina tappra försök för att hjälpa honom äta upp, men MOR var på sin vakt, jag hade inte chans att närma mig hans matskål. Efter en stund fick jag lämna köket tillsammans med ÄLDREMATTE, köksdörren stängdes och jag fick snällt vänta utanför och bara höra hur han slafsade i sig maten tillslut.

Men annars har vi haft det jätteroligt.

Jag var ute med LILLMATTE när MOR ringde och frågade var vi höll hus. Eftersom att hon hade Tarzan med sig så bestämdes det att vi skulle gå och möta dem i parken. Där stannade vi ett ganska bra tag. Tarzan fick mött nästan alla mina kompisar och han stortrivdes och mina kompisar verkade gilla honom också.
Förutom en, som jag inte vill nämna vid namn, det är taskigt. Men han är av en "farlig ras" och TROR bara för det att han är tuffast i parken. Men se det har jag genomskådat för länge sedan och det tog inte lång tid för Tarzan heller. Vi pussade på honom, men när han blev lite för närgången på Tarzan så fick jag ryta/morra till lite för att markera att Tarzan inte är någon kille som vill "sticka upp". Man måste kunna respektera att det kommer någon "gäst" och hälsar på ibland och då föregå med gott exempel. Men "sådan Husse sådan hund" heter det ju inte för ingenting.

Vi har haft lite dragkamper, busat lite och vilat lite. Tazan verkar att ha haft det lite tufft att komma till ro, men det beror säkert på att han inte är speciellt van vid att vara borta och framför allt inte att inte ha Matte & Husse omkring sig.

Det är nästan först nu 00.10 som han lagt sig och somnat djupt. Så det är nog bäst att jag inte skriver mer nu utan att jag stänger av datorn och smyger till sängs jag också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback