Skrattande tanter....

När MOR kom hem idag efter jobbet så kom hon inte ensam. Hon hade Tyrus & Camilla med sig. Snacka om så överraskad & glad man kan bli.

Vi stack ut på en promenix strax därefter, det blev en stadspromenix. MOR hade nämligen glömt en påse på jobbet, så vi gick och hämtade den. På hemvägen gick vi genom bostadområdet Lugnet. Plötsligt fick jag syn på en Flatte på andra sidan cykelbanan, jag kastade mig ner i liggläge och bestämde mig för att inte röra mig ur fläcken. MOR försökte allt, men jag var t o m omutbar. Det kom 2 tanter som stod och log och skrattade och sa:
"Åh så gulligt". MOR svarade snabbt: "Ja visst är det gulligt men inte lika kul varje gång han får syn på en hund".

Han med Flatten på andra sidan undrade om jag var en hane och hur gammal jag var. Svaret från MOR blev givetvis: En hane & han är 13 månader. Ja ha, sa han, min är 11 år och lägger sig varje gång.

MOR suckade och verkligen tvingade mig upp på alla fyra och sedan iväg. Mitt beteende verkar inte helt till att falla MOR i smaken....


Kommentarer
Postat av: Lakrits

Varför lägga sig ner? Hade förstått mer om du försökte rusa fram till den andra hunden men om du lägger dig ner kommer du ju ingen vart.

Postat av: Wallander

Hm, har jag faktiskt inte tänkt på.....

2007-04-27 @ 22:29:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback