Titta vad jag fick av MOR...

nu hänger den på plats, hoppas det blir fler i framtiden... väggen är stor!

image97

Kommentarer
Postat av: Vira

Grattis, grattis Wallander!
Visst är du duktig du som har en bra näsa och ett passande namn! Blir det ännu svårare uppdrag nu?
Jag och matte håller på med jaktträningen nu och det går bättre och bättre även avlämningen av apporter börjar vi få fason på.
Jag gillar den här helgen, matte har varit hemma mycket och ägnat sig åt utomhusarbete då jag och Funny också kan vara med. Antingen snusar vi runt i gröngräset eller så busar vi runt lite. Funny vill aldrig busa inomhus men ute hittar vi pinnar och annat vi kan kivas om.
Vi ses på nästa träning!

2007-04-30 @ 14:32:08
Postat av: Lakrits

Kul att höra ifrån dig Vira. Och grattis Walle till din fina tavla. Hänger den över din säng eller? Så du kan ligga där och känna dig stolt.

Kanske får jag också ett diplom någon gång men matte säger att det inte är någon brådska. Det viktigaste är att jag tycker spårningen är rolig för annars går det ju inte alls. Så sant så sant. Men kul är det minsann. Ingvar sade att jag skulle få svårare spår nästa gång. Undra vad de ska hitta på.

Postat av: Wallander

Hej Vira,

Risken finns att det blir lite klurigare & svårare uppdrag framöver, men det behövs nog om man skall hålla sig på topp.

Vad roligt att det fungerar bra för dig också med din träning. Apportering/avlämning det känns ganska långt borta från mitt kunnande. Men jag skyndar långsamt...

Visst e det härligt att få ha matte hemma omkring sig. Du har det bra också som alltid har en kompis omkring dig som du kan busa med.
Det hade varit väldigt "funny" om jag också fått haft det.

Vi ses snart.

2007-04-30 @ 20:58:37
Postat av: Wallander

Ja Lakrits, jag är ganska stolt faktiskt över att kunna ligga i sängen och flukta på den.Du skall se själv när du får ditt.

Jag håller fullständigt med dig om att det i första hand skall vara roligt att hålla på med det man utövar, sedan får det andra lyckosamma komma som en bonus, det tycker jag i alla fall.

Men jag lovar, om Ingvar har sagt att du skall få ett svårare spår, så betyder det att du är duktig och behöver mer utmaning. Det blir säkert ett längre spår, med fler vinklar och kanske tom längre bloduppehåll... Spännande va?

2007-04-30 @ 21:09:05
Postat av: Enzo

Grattis, grattis Wallander! Vad duktiga du och din matte är som fixat anlagsprovet. Nu är det bara till att satsa vidare. Ni har ju jätteduktiga träningskompisar så bara häng på och träna för nästa klass.

2007-05-01 @ 11:38:27
Postat av: Guinness

Jag har en likadan tavla hemma hos mig. Konstigt!!

Jag har något att berätta för din MOR och FAR: JAG ÄR INTE INBLANDAD I DEN SENASTE SKADEGÖRELSEN. JAG FICK INTE ENS FÖLJA MED.

Risken är stor att vi aldrig mer får träffas för min matte klarar inte av att jag (och de andra i min familj) tar sönder alla era ägodelar. Till och med jag tyckte faktiskt att det var lite pinsamt när jag fick höra vad som hade hänt. Nu är det bara TV:n kvar och då kommer i alla fall jag springa och gömma mig så långt bort jag bara kan.

Din käre vän, Guinness-Bus-Mus

2007-05-01 @ 16:16:23
Postat av: Wallander

Tack, tack bror Enzo!
Vi får väl se vad som händer framöver, men någon fortsättning får vi allt hoppas på.

2007-05-01 @ 21:46:54
Postat av: Wallander

Inte är det väl konstigt att du har en likadan tavla hemma hos dig inte. MOR hjälpte ju mig att fixa den till dig, Elliot har också en! Men jag kunde ju inte be henne fixa en till mig från mig själv, DET hade varit lite konstigt.

Det finns en till som jag har bett MOR påbörja, vi får väl se vem som skall få den så småningom (hi hi).

2007-05-01 @ 21:51:54
Postat av: Wallander

Skadegörelse? Jag har inget hört om det. Berätta mera...

A ja, så farligt kan det väl inte vara så att du & jag inte får träffas mer. Du/vi skall väl inte behöva lida för någonting som du/vi inte överhuvudtaget har varit inblandade i.
Nej, så grym tror jag inte ens din matte kan vara.

Nu vet jag inte vad som hänt, men jag har hört att min MOR har använt sig av någonting som heter "drulleförsäkring" en gång. Ni har kanske en sådan, om inte så bör NI kanske skaffa en sådan inför framtiden, dvs den kanske kan vara bra att ha om FARS Tv skulle råka utsättas för skadegörelse.

2007-05-01 @ 22:02:52
Postat av: Guinness

Jo då. Vi har allrisk-/drulleförsäkring som täcker det mesta, säger min matte. Men man måste ha kvitto på det man drullar bort. Du får börja leta efter kvitton på byxor, flytleksaker, gosedjur, studsbollar, monster och allt annat som jag för stunden har glömt bort.
Min matter undrar om vi får åka med till Råttefällan imorgon eller om vi ska tanka Volvomobilen.
GBM

2007-05-01 @ 22:11:57
Postat av: Wallander

Kvitton, det blir en baggis vet jag, MOR e en sådan person som sparar på ALLA kvitton. Tror att hon redan samlat ihop dem faktiskt, skall hon ta dem med imorgon undrar hon?

Nix, ni får inte åka med till Råttefällan...
men ni kan få åka med till Lödde (ha ha).

MOR ringer när hon går iväg från jobbet, men hon hälsar och säger att ni kan sikta in er på att åka ca 17.30.

2007-05-01 @ 22:59:35
Postat av: Guinness

Perfekt! Jag är redo för avfärd vid halv sex. Lägg kvittona i mappen med min stamtavla och ge den till min matte imorgon.
GBM

2007-05-01 @ 23:23:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback