What a day!

Steg upp tidigt, Tarzan är också en morronpigg kille. MOR tog ut oss båda själv, det gick hur bra som helst. Vi gick ända till Pildammarna och där fick vi leka av oss redan 06.45. Det var inte trångt i rastgården, inte ens någon stod i kö för att få komma in heller. Vi fick springa av oss, vilket var jätteskönt.

Väl hemma igen så serverades frukosten. Tarzan var inte lika svårlockad att äta idag. Vi slafsade i oss maten ungefär i samma takt. När vi var klara bytade vi plats, jag sprang och kollade om Tarzan lämnat några rester och Tarzan sprang till min skål.  Men ingen av oss hade lämnat något åt den andre.

Halv 10 blev Tarzan hämtad. Jag fick följa med ned till deras bil, jag ville också hälsa på MORMOR & Allan. Jag trodde att han skulle bli jätteglad när han såg sin matte/husse men han visade inte så mycket. Hade det varit jag som sovit borta hade jag varit överlycklig när jag sett MOR. Jag blir själaglad när MOR kommer tillbaka om hon så  bara varit nere med t ex soporna i ett par minuter.

Vid 11 gick vi ut, träffade Guinness & Lena och vi gick en runda tillsammans. Loke hängde också på, vilket var trevligt. När vi kom till min port hände något underligt, Lena tog tag i mitt koppel och jag fick följa med dem hem. För stunden hade jag glömt bort att det var idag som  var utflyktsdagen. Det blev ingen "Brunch" för Guinness matte/husse, där var stängt. Istället blev det en utflykt till Bokskogen. Det passade nog oss bättre tror jag. Det är helt otroligt vad vi sprang, badade dessutom 2 ggr också. Det är verkligen härligt med Friluftsliv.

När MOR kom och skulle hämta mig, så var hon lite konstig. Hon gick konstigt och verkade inte så jätte positiv. Naturligtvis belv hon jätte glad över att se mig och jag måste säga att det var ömsesidigt. Fast jag har absolut ingenting att klaga på, man kan inte vara på något bättre ställe. MOR bjöds in på middag (aah vädjan på bloggen hade slagit in) och tackade förstås inte nej. Guinness & jag fick på så sätt ytterligare flera timmar tillsammans.

Jag undrade var MOR hade varit så många timmar och varför hon såg ut som hon gjorde. MOR berättade att hon hade ont i kroppen, efter flera timmars slit på Lomma Brukshundsklubb. Tanken var att så många som möjligt av alla medlemmar skulle komma dit och hjälpa till att röja överallt, men uppslutningen var under all kritik. Totalt 6 personer kom, varav de 3 var MOR, Ann & Marie. De andra 3 (männen) som kom hade tydligen sagt att dom skulle komma. Alla andra lyste med sin frånvaro, detta gjorde att de som var där fick slita som bara den och allt blev naturligtvis inte färdigt. Men en hel container fylldes till höjden/bredden och ändå finns det hur mycket till som skall röjas. Det skall tydligen bli ett städtillfälle till, då får vi verkligen hoppas att det finns fler "frivilliga" som kan göra en god insats för klubben & medlemmarnas trvsel. För jag vill inte ha hem en sådan "vingabruten" MOR fler gånger.

Spårning imorgon, viktigt att komma i säng nu. GODNATT!


Kommentarer
Postat av: Polishunden HUND

Kul att läsa om dina dagar! jag har ju full rulle nu...Grisen (de e tyvärr ett passande namn..) e riktigt sööt....
Vov o vift från Polishunden HUND

Postat av: Elliot

Kolla Walle,En Livs Levande Polishund har skrivit på din blogg!!Va häftigt!

Ja min matte var oxå "vingbruten"igår när hon kom hem(din Mor o hon hade tydligen varit på samma ställe).Men hon stetchade som en galning å det verkade hjälpa lite.Inte konstigt förresten att hon e smal så som hon härjar runt.

Vi spårar själva på lördagar och håller spårkursen på söndagar,puh!O där emellan är det kurs på tisdagar o stugfogderiet i Lomma.Jag blir trött av att bara skriva det faktiskt...
Tror inte att det blir bättre för oss framöver heller så både matte o jag kommer att se ut som jakthundar är jag rädd för...

2007-04-15 @ 14:25:51
Postat av: Wallander

Visst é de häftigt att Polishunden HUND också hittat till min blogg. Kul också att man kan få bloggvänner från lite olika platser i vårt avlånga land.

HUND, jag hoppas att du återkommer igen.

Elliot, det skall framför allt bli väldigt intressant att se din matte som en jakthund framöver... har du någon aning om när det kan bli ungefär?

2007-04-15 @ 21:04:43
Postat av: Elliot

Någon "grythund"lär det inte bli(för smal o inte lönt att ha i grytan),men väl en "strävhårig fax".
Kan det va nåt?

2007-04-16 @ 11:05:17
Postat av: Lakrits

Matte hade varit på samma ställe som era mattar och hon var visst också lite trött men hennes onda rygg var nästan bättre än när hon åkte iväg så hon verkade inte så ledsen. Fast någon styrketräning blev det inte den dagen, hon tyckte att hon hade fått nog redan.

Ja, lite mycker kan man tycka det känns ibland med allt som ska hinnas med. På onsdag åker vi till Stockholm igen. Ett himla flängande fast det är kul också. Men matte muttrar lite fast jag förstår inte, det är ju hon som har styrt om så att vi ska åka och så klagar hon sen. Ibland blir man inte riktigt klok på planeringen. Hade nog blivit bättre om jag hade fått hand om filofaxen.

2007-04-16 @ 12:48:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback