Det blev...

...inte riktigt som det var tänkt igår.

MOR, FAR & Niklas åkte över för att hämta LILLMATTE på Kastrup. Därefter skulle de passa på att träffa en en arbetskollega till MOR och hennes familj i Fredriksberg. Deras son Viktor spelade en fotbollsturnering där med sitt lag Hammarby. Sedan skulle de alla gå och äta tillsammans. De hade fått rekommenderat en restaurang, San Marcos, vilken dom hade lite problem att hitta. När de bestämde sig för att ta vilken restaurang som helst istället så hittade dom den. Dock tog det lite tid innan dom fick ett bord (populär restaurang). Så när MOR ringde hem till Lena så bestämdes det att jag skulle sova över hos Guinness, vilket absolut inte gjorde mig någonting, det är ju nästan som hemma och har LILLMATTE varit borta 3 veckor så spelade inte ett par timmar till någon större roll.

Detta var 1:a gången som jag sov över hos någon annan än hos mina familjemedlemmar. Jag hade skött mig riktigt bra fick MOR rapporterat för sig när jag blev hämtad. Kanske väckte jag Lena lite för tidigt... men när jag väckte henne sa hon: "Guinness" gå och lägg dig" och då tänkte jag att det var ok för mig att stanna kvar. Men jag hoppas att ni kunde ta er en tupplur efter att jag gått hem.

Kommentarer
Postat av: Guinness

För att vara första gången du sov borta tyckte jag att du var helcool. Du inte så mycket som gnällde eller pep en enda gång. Frågan är bara var du sov någonstans. Vi sa gonatt till matte tillsammans från min säng men sen försvann du och kom inte tillbaka förrän 06.18. Matte tror att du har sovit i soffan men jag är inte riktigt säker. Jag vet att du gillar mattan under matbordet väldigt mycket och även soffans kortsida där du fäller upp dina bakben. Spelar i och för sig ingen roll så länge du inte hoppar upp till min husse i hans säng. Men en sak undrar jag: Hur visste du att du skulle komma till mattes sida av sängen imorse när du ville gå ut?
Denna helgen har varit toppen så här långt. Först pyjamasparty med dig. Sedan har jag varit i Falsterbo hela dagen fram tills nu. Jag har lekt i trädgården med vattenslangen, hittat mängder med bollar i buskar och snår och när klockan blev åtta bar det iväg ner till havet. Axel och de två flickorna badade med mig. Det är första gången jag har badat med tvåbeningar. Jag fick också sällskap av TVÅ urgulliga labbeflickor på 11 månader. Fast jag hade inte riktigt tid med dem, du vet vatten
går före brudar.
Nu ska husse dra ut mig på en sista kvällstur och sedan ska jag sova länge (säger matte). Imorgon ska jag träffa brorsan Sudden. Vå får väl se hur det går.
Ses snart, min allra bästa vän!

2007-08-04 @ 22:58:24
Postat av: Wallander

Tack Guinness, ingen har tidigare sagt att jag är Cool.
Det fanns ingenting att gnälla över, jag har det så himlans bra när jag är hos er! Var jag sov får allt vara min lilla hemlighet, men du är inte helt fel på det... Din husses säng kommer jag att lämna ifred i resten av mitt liv. Ja det skulle förstås vara ifall han inte skulle vara hemma någongång när jag är hos er, nä tror ionte det förresten, det är lätt hänt att man lämnar något spår efter sig, så nä det är lika bra att låta bli.
Du jag har lärt mig att i våra familjer så är det mattarna som man skall gå till för att få uppmärksamhet, dvs informera dom om att det är dags att gå ut. Var din mattes sida är har jag full koll på sedan tidigare.
Din lyckhund! Lek/bus/bad och dessutom bad med 2-beningarna. Låter urkul. Dock förstår jag inte att du inte TOG dig tid med labbeflickorna, för mig går brudarna definitivt före bad om man nu inte som du kan få möjlighet att få både och...
Jag hoppas att allt går bra med Sudden imorgon. Förresten har du spelat hockey med din brorsa någongång, för han måste väl vara superbra på det eftersom han har fått namnet Sudden, eller?

2007-08-04 @ 23:48:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback