Gentleman...

... det var jag verkligen igår, vilket jag glömde att skriva om i mitt tidigare inlägg.

Det kunde lätt ha spårat ut när jag var den ende killen bland tre snygga tjejer. 

Jag skötte mig alldeles utmärkt, var kanske lite väl närgången Lakrits ett par gånger, men det hände faktiskt att hon oxå var den som kom nära.

Jag kände mig inte alls i underläge för att jag var ensam kille, nej, snarare så kändes det som om jag var i "himmelriket".

Kommentarer
Postat av: Lakrits

Det är väl helt okej att du är lite mer närgången med mig. Vi känner ju varandra och dessutom är ju ni andra syskon, då kan man ju inte vara hur intim som helst...eller kan och kan...men det är nog inte okej.

Postat av: Zappy

Du skötte dig exemplariskt, som en sann gentleman. Jag är jättestolt över att ha en så trevlig brorsa som heter Wallander och som är så duktig på att spåra. Men nästa gång du kommer får gärna de andra brorsorna också komma med så att du inte känner dig allt för ensam med flickorna.

2007-08-12 @ 21:47:10
Postat av: Wallander

Lakrits, du har nog rätt, jag bör vara mer försiktig med mina syrror än med dig :-)
Tack Zappy för att du tycker att jag är trevlig. Så här idag efter att jag haft tid att smälta gårdagen lite, så tyckte jag faktiskt att det var helt OK att vara själv med alla er tjejer. Men jag förstår att du vill träffa dina andra brorsor oxå så klart.

2007-08-13 @ 00:30:55
Postat av: Vira

Visst hade vi en härlig dag tillsammans!
Jag är ju inte riktigt van att få leka med så många hundar samtidigt, blir lätt lite osäker då, därav mitt morrande ibland. Här hemma har jag bara Funny att sätta fart på och matte säger ibland att hon är alldeles för snäll mot mig.
Tack snälla Zappy (och din matte och husse )för att vi fick komma!

2007-08-13 @ 16:51:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback