Känns som om ...

... jag inget annat gjort knappt idag än gått och gått.

MOR och jag tog en jätterunda imorse, för att alla andra familjemedlemmar/soffliggare skulle få sova i lugn & ro.

Jag fick frukost, MOR körde och handlade och då passade jag på att ta mig en liten morronlur tillsammans med de andra sjusovarna.

När MOR kom hem igen så blev det fart värre och trångt runt köksbordet, det var längesedan det satt 5 st  2-beningar där och som dessutom verkade vara helt utsvultna.

FAR och jag gick ut och väntade i M-parken på att de andra skulle bli färdiga. Vi satt där i vår ensamhet en ganska lång stund, men plötsligt så dök "alla" upp på en gång. Sigge, Tyrus och dess mattar och "de mina". Innan vi pinnade vidare så hann jag smutsa ner Camilla (som nog bittert ångrade att hon hade gått ut i vita byxor). MOR erbjöd tvättning, men Camilla avböjde vänligt men bestämt. För att inte ställa till med mer så promenixade vi vidare till FARMOR för att MOR skulle fixa hennes dator (igen). Det tog lite väl lång tid så det blev lite oro bland 2-beningarna som skulle på MFF-match. De fick gå iförväg vi orkade inte med att höra dom stressa oss. MOR & jag drog efter ett tag vidare "hem" till Ehrensvärdsgatan för att hämta ett virusprogram. Helt i onödan, det fungerade inte mot Windows Vista visade det sig (till MORS stora besvikelse). Men vi fick bra med motion och det är inte onödigt... varken för en 4-bening eller 2 bening.

Trots att jag sedan har varit en rätt slagen kille så orkade jag att smaska i mig lite "stuts". Förresten Guinness, jag har ett par bitar till dig oxå om du vill ha, vill du det? 

De 2 sista dagsturerna blev inte så korta dom heller bara ganska lagom faktiskt.

Kommentarer
Postat av: Guinness

Jag vill jättegärna smaka på struts. (Jag är väldigt matintresserad just nu.) Min matte ringde till er idag för att fråga om du ville komma och leka med mig en stund men det var ingen hemma. Kanske kan vi ses en stund imorgon?
Vet du vad, Walle? Jag ska nog få en balkong. Hoppas verkligen att det blir så. Jag ska få ha en egen biabädd där så att jag kan ligga bekvämt och svalt när jag vill.
Jag ber matte ringa imorgon när hon har vaknat för andra gången. (Imorse var vi ute 05.58. Det var inga andra hundar i parken då.)

2007-08-18 @ 22:13:15
Postat av: Wallander

Va då egen balkong, skall ni flytta (hoppas jag verkligen inte) eller skall dom bygga balkonger på ert hus (vilket jag hoppas mer på)?
Jag träffar dig jätte gärna imorgon, då kan vi äta struts tillsammans. Jag tror MOR skall tvätta men det gör hon inte hela dagen för hon skall börja redan klockan 07.00.
Det var väldigt tidigt du var ute imorse, ja då är chansen att stöta på någon ganska minimal.

2007-08-18 @ 22:38:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback