Mycket mycket...

... roligare blev det idag.

Nästan direkt efter frukost så åkte jag & MOR iväg till Larkrits skog. Lakrits & Marie mötte oss nere vid vägen. Vi gick till vårt uppsamlingsställe, en skruv sattes ner i marken och jag sattes fast. MOR gick iväg med snitzlar, blod & klöv, hon skulle lägga ett spår till Lakrits. Under tiden som MOR var borta hade jag lite konsert, eller rättare sagt jag passade på att testa mina röstresurser. När MOR kom tillbaka så var det dags för mig att spåra i spårets som legat över natten. Jag började bra, men fick sedan upp ett spår efter något annat "vilddjur" (ej Lakrits), jag kom i spåret igen för att en bit från spårslutet spåra ut igen. Jag är inte riktigt van vid alla dessa olika främmande dofter som stör "mitt" spårande.

När vi kom tillbaka till vår uppsamlingsplats, så sattes jag fast i kroken igen och så gick MOR, Elliot & Ann iväg. Tyvärr så var det något som inte stämde när Elliot komit halvvägs, men en klippa som han är så kom han i spåret igen och spårade galant den sista biten. Så löd rapporten när dom kom tillbaka. Du är bra duktig du min käre bror!

Efter att MOR tagit 2 andetag, så drog MOR iväg med Lakrits & Marie. Himla springande på MOR... men det skadar inte hon behöver rastas.

Rapporten om Lakrits spårande, löd så här:  Lugn, sansad & otroligt fokuserad på sin uppgift, HON ÄR HELT KLOCKREN!  Det låter som om du kan gå långt i denna "gren" Lakrits vilket jag hoppas att du oxå gör.

Innan vi åkte hem så blev vi inbjudna till dam(m)bad i Lakrits trädgård. Fy farao vad kul det var, som vi for runt.

Jag tycker att vi ser ut som 3 sälar, bedöm själv:

Ett, två, tre på det fjärde skall det ske:
image187

Kommentarer
Postat av: Lakrits

Vilken fin filmsnutt på oss. Vad vi plaskade. Mattes pappa muttrande något över att vattnet såg så grumligt ut efteråt. Men det lägger ju sig igen. Tyckte ändå vi var ganska försiktiga. Synd att inte mitt båthopp kom med på filmen. Jag skulle ju stajla lite.

2007-08-06 @ 08:12:29
Postat av: Elliot

Är de inte märkligt:VAD VI ALLTID BLIR BRA PÅ BILD?!Ja även på de rörliga faktiskt=D
Hade varit ännu bättre filmsnutt ifall vissa hade hållit snattra,hihi!

2007-08-06 @ 20:23:54
Postat av: Wallander

Aj då, inte bra att vi "ställde till det" i dammen. Försiktiga, nja jag vet inte riktigt om jag håller med om det, jag tyckte vi for fram ganska så burdust.
Båthoppet såg jag, men MOR min var inte riktigt på hugget med kameran, precis när hon skulle fånga dig på bild stående i båten så hoppar du ur den. Du får inte ha så bråttom tjejen!

2007-08-07 @ 08:25:26
Postat av: Wallander

Nu har vi verkligen bevis på att våra mattar har himlans svårt för att hålla snattran. Men ganska roligt att höra. De som tittar på badfilmsnutten får ju reda på att någon annan också har grodor hemma... Information kan spridas på många sätt.

2007-08-07 @ 08:30:30
Postat av: Elliot

Å dom som inte har grodor hemmma....ja dom har sådana hoppandes ur munnen.....lr?
Tur att en annan hör till den försynta....timida....tystlåtna sorten;D

2007-08-07 @ 14:30:24
Postat av: Wallander

Är det någon speciell du syftar på? Jag hade faktiskt ingen groda i min mun även om MOR sa att jag hade det.

2007-08-07 @ 22:14:34
Postat av: Elliot

Nä jag syftade mest på vår mattar....säj åt din mor att hon förvarnar nästa gång hon tänker filma så jag kan be en o annan att vara lite mer ....hrm...diskert

2007-08-09 @ 11:47:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback