Snälla tanten...

... hon bor på min gård.

Imorse när jag & MOR gick över gården så hörde jag snälla tanten vissla på mig. Jag vet att jag inte får dra iväg med MOR men jag kan inte hejda mig. MOR släpper mig när hon ser att ingen kommer, jag rusar fram och ställer mig framför/under snälla tantens balkong. Tittar bedjande upp och då kommer det godisar farandes i luften.

Tänk att hon går och köper godis speciellt åt mig...


Kommentarer
Postat av: Guinness

Jag tror jag vet vem den godistanten är!!!
Jag blev så glad att jag träffade på dig imorse. Det var länge sedan vi hade samma morgonpromenadstid. Hoppas vi ses snart igen.

2007-08-09 @ 08:56:12
Postat av: Wallander

Ja, du känner henne, för när du var hos oss så var vi där nedanför tillsammans en gång. Jag minns att du inte riktigt från början förstod var godiset kom ifrån och det förstår jag när det kommer så där plötsligt från ovan.
Jag blev oxå väldigt glad när jag såg dig imorse. Trodde att jag skulle bli lite rädd för dig med tratten på, men det blev jag inte alls. Måste säga att det var riktigt mysigt att få pussas "därinne", det blev lite mer diskret än annars.

2007-08-09 @ 11:40:59
Postat av: Elliot

Hej Guinness!Hur är det med dej idag?Nu när du blivit av med...ja du vet vad...=(
Krya på dej i varje fall!!!
Walle,sådana tanter gillar vi eller hur?Du kan kanske få henne att köpa en bit blommig falukorv åt dej=D

2007-08-09 @ 11:43:27
Postat av: Guinness

Hej Elliot! Jag mår efter omständigheterna bra men jag är så trött så trött. Lite väl varmt är det också. Jag kan tala om att innanför tratten blir det växthuseffekt. Har precis fått av mig tratten en stund så att jag kan bita på mitt nya märgben. Matte vakar över mig som en hök så fort jag bara böjer huvudet bakåt en millimeter. Men jag har ju tur i alla fall att jag får ha matte hemma hos mig hela dagen.

2007-08-09 @ 16:22:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback