Undrar varför...

... jag behövde bada även när jag kom hem?

LILLMATTE & Niklas tog i förmiddags med mig till fältet. Jag träffade på ett par påflugna "typer" som bara ville upp och rida på mig, jag är väl ingen tjej heller?

När jag skakat av mig dom som satte jag fart ner mot havet, jag badade, rullade mig i tången, badade, rullade mig i tången, ja så höll jag på ett tag innan det bar av hemåt igen.



När jag väl kommit hem och intagit lite vätska, ja då var det dags för ännu ett bad, fast denna gång i badkaret.

Ärligt talat så förstår jag inte varför jag behövde bada 2 gånger (jag rullade mig inte i något som är "fridlyst"). Fast det var rätt skönt när jag väl var i badkaret och blev ompysslad, så,  så här efteråt så var det helt OK.


Kommentarer
Postat av: Lakrits

Såg jättemysigt ut på videon. Men jag förstår att du undrar över baden. Det blir liksom lite väl ibland. Men du gillar ju att bli ompysslad, det gör inte jag direkt. Jo, om jag blir klappad och kliad men annars är jag rätt omedgörlig. Matte har verkligen försökt ha träning med mig men jag gillar det inte. Jag accepterar situationen men inte mer.

Postat av: Elliot

Jooo pyssel e mysigt det tycker jag oxå.Det är kanske för att vi e killar å ni tjejer kanske har med personlig intre...itergi...äh skit....jag menar är mer självständiga på något vis.Vad tycks om den teorin?
Wallander du så ändå bättre ut än vad vi gjorde igår för din "gegga"verkade renare på något sätt.

2007-08-19 @ 23:25:37
Postat av: Wallander

Japp, min "sandgegga" var lite torrare pga att den lixom blivit uppsugen av all tång.

2007-08-20 @ 12:25:40
Postat av: Svea

Haha, jag är nog lyckligt lottad jag för jag slipper alla extra bad trots att jag rullar mig i gyttja. Matte säger att det är för att jag är tax. De stora icke-taxarna här hemma har inte samma tur. Trots att de inte rullar sig i lika äckliga saker som jag gör. Taxflax säger jag :-)

2007-08-20 @ 22:37:26
URL: http://setterfnatt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback