"Djungelns Lag"...

... gällde i Malmö stad ikväll!

Telefonen ringde...  vi ses halv sju vid parkeringen bakom stadsteatern hörde jag MOR avsluta samtalet med.

När det var dags att gå hemifrån så berättade MOR för mig att vi skulle gå och möta Lakrits & Marie. Jag blev "so happy" och fick så bråttom att jag tappade MORs ena vante på vägen ut så att vi fick gå tillbaka hemåt en bit igen.

När vi kom fram till parkeringen bakom stadsteatern var det rena kaoset med bilar, mormorar, morfarar, farmorar, farfarar, mammor, pappor och deras barn & barnbarn, det var tydligen något arrangemang ikväll och djungelns lag verkade att gälla där. Marie körde förbi oss flera gånger där vi stod. Till slut charmade MOR ett par som skulle bege sig ifrån kaoset, de körde ej ut från sin parkeringficka förräns Marie var på ingång på fjärde varvet.

Det blev lång väntan på sötnosen... ja så lång väntan att jag faktiskt blev riktigt otålig... det kom t o m lite missljud från mig (vilket inte uppskattades av MOR). Men längtan tog slut och vi kom så äntligen iväg på vår lilla stadsrundtur. Vi tog yttervarvet i Pildammsparken, stannade till i hundrastgården och sprang av oss en massa spring som vi hade i benen. Vi gick sedan vidare och när vi kom till Kronprinsen så bjöd Marie på korv med bröd. För att vara första gången som jag åt detta så måste jag säga att jag fixade det riktigt bra och mumsigt värre var det.

Innan vi skiljdes åt så blev vi bokstavligen följda hem till dörren, ja faktiskt följde Lakrits mig ända in i lägenheten. Dock fick vi inte busa speciellt länge, det skulle tydligen bara avhämtas/lämnas en påse med lite smarrigheter.

Tack för en härlig stadstur Lakrits, Tack för de goa korvarna Marie (fick ju en till hemmavid, dock av en annan lite mer svårtuggad sort).

Förresten måste berätta att i Kronprinsens korvkiosk, så beställer man inte en tjock korv med mos.... där beställer man en tjockkorv med mos. Vet ni fler ställe där man beställer så?


Kommentarer
Postat av: Lakrits

Det var toppen med stadstur tycker jag. Även om jag fick höra att jag skulle gå i "särskola". Men om det innefattar regelbundna stadsbesök så går jag gärna med på det!

Tur att ni hjälpte oss med parkeringen, matte började bli purken och körde rally inne på parkeringen.

Tjockkorv eller tjock korv, det är frågan. Vilket är godast, tjock eller smal? Om man tar tjock får man mer korv men smal är kankse mer delikat. En svår fråga.

2007-12-11 @ 09:22:51
Postat av: Elliot

Själv var jag "en smal med nos" ett slag =) men det börjar räta till sig tycker jag....

2007-12-11 @ 13:54:12
Postat av: Lakrits

Haha...du är ju jättefin. Okej, jag har ju bulligare rumpa men det ska jag ju ha när jag är tjej.

2007-12-11 @ 15:01:42
Postat av: Wallander

Lakrits, jag tyckte du gick riktigt bra när du fick gå mellan din matte och min MOR. Gällande korvfrågetecknet, det finns bara en sak att göra och det är pröva en tjockkkorv nästa gång.

Postat av: Wallander

"Smal med nos" , ha ha, ja det var du allt ett litet tag Elliot. Men nu har du lagt på dig lite mer muckler och är på god väg att bli den där snygge flattekillen.

2007-12-11 @ 23:27:56
URL: http://wallander.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback