Precis...

... hemkommen från Guinness födelsedagskalalas.

Jag längtar tills jag blir 2 år, det verkar vara en ålder då man mognat till lite mera.

Jag tycker det är bra när det är jultider eller när man är bortbjuden... för då får jag göra, äta/smaka saker som jag aldrig vanligtvis får hemma. På julafton fick jag några, ja faktiskt ganska många smakbitar i min matskål, det gällde bara att hålla sig framme när någon var och fyllde på sin jultallrik för då hamnade något även i min matskål. Ikväll fick jag, ja hela jag vara upp i soffan och mysa med Lena. Tidigare idag fick jag smaka ost av Ann och sist men inte minst så fick jag & Guinness vars en bit "födelsedagstårta" oxå ikväll, jag trodde knappt mina öron/ögon!!!

Kommentarer
Postat av: Elliot

Nja....vet inte jag ifall jag längtar till att bli äldre...okej då!Bara man fortfarande får busa o ha kul så...

2007-12-28 @ 13:20:02
Postat av: Guinness med familj

Nu när man är stor kille så förstår man allt i ett större perepektiv. Ni ska få se när ni har uppnått samma höga ålder som jag. Då kan vi diskutera meningen med livet på ett djupare plan. Därefter kan vi dra våra repor över hedar och fält precis som vi alltid har gjort.

2007-12-28 @ 15:11:42
Postat av: Guinness

Du är den ende som har fått mysa i soffan med min morsa utan att jag har försökt nästla mig in. Men jag vet ju att du inte får ligga i soffan hemma, så jag lät dig hållas.

2007-12-28 @ 15:17:59
Postat av: Wallander

Ja tiden får väl utvisa vad som händer med en efter att man fyllt 2 år. Men bus, det kan man väl inte klara sig utan, eller?

Tack Guinness, väldigt rart av dig att tillåta mig njuta någon liten stund då & då, du har ju möjligheteh till att ligga där de andra minst 8748 timmarna på året.

2007-12-28 @ 15:43:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback