Redan idag...

... har LILLMATTE  börjat fira sin 17-årsdag.

MORMOR & Allan (men inte Tarzan, snyft) var här och firade LILLMATTE ikväll.

Det blev mycket gos för mig, både MORMOR & Allan kan verkligen det där med att klia en på rätt ställe (mys mys).

Jag var så nöjd & belåten när 2-beningarna skulle sätta sig till bords, så jag bara gick och vilade.

När "kalaset" var slut idag så gick jag & FAR ut på vår ordinarie kvällsrunda. Men allt var inte riktigt som det brukar, det smällde lite både till höger & vänster någonstans i vår närhet. Först brydde jag mig inte alls, men när Tyrus började skälla så hängde jag på utav bara farten.

Jag fattar dock inte varför det skall vara nödvändigt med alla dessa smällare och definitivt fattar jag inte varför de skall smälla i tid & otid. Jag lider med alla som är rädda, har både syskon och flera kompisar som tycker det är skitobehagligt. Vi har så mycket förbud gällande allt annat, varför kan inte all försäljning av fyrverkerier då oxå förbjudas, detta lägger jag min röst på.

Kommentarer
Postat av: Guinness matte Lena

Jag hörde också smällarna men inifrån huset för jag hade redan gått min kvällsrunda då. Hur kommer det sig att min morgonrunda är senare än din och min kvällsrunda är tidigare än din? Vi träffas ju nästan aldrig i parken längre förutom igår kväll när husse sprang på er vid torget.
Synd att du inte fick leka med Tarzan ikväll! Tänk så mycket bus ni kunde ha gjort. Tur att det blev mycket mys istället.

2007-12-08 @ 00:23:30
Postat av: Enzo

Walle, du som också har en lillmatte i så där 16-17 års åldern, blir du svartsjuk någon gång om MOR bryr sig lite mycket om henne??? Jag blev nämligen det igår på matte när hon satt jättelänge på sängkanten hos lillmatte och pratade. Det kändes jättekonstigt i hela mig så jag kunde bara inte låta bli att få matte att bry sig om mig också lite grand. Jag pussade, pussade, pussade och pussade allt jag kunde på matte så hon trillade ner i sängen av allt pussande. Sen la hon sig i sängen hos lill-matte och det tyckte jag inte var riktigt ok. Först försökte jag få matte att fatta att hon inte fick ligga där genom att hoppa upp och ner i sängen en massa gånger. Till sist fick jag kasta mig ner mellan matte och lill-matte för att matte skulle bry sig om mig. Har du känt så där någon gång eller är det jag som är lite överkänslig?

2007-12-08 @ 02:03:50
Postat av: Wallander

Guinness, det är väl helt enkelt för att du är en tröttare kille än mig!!! Eller så beror det kanske på dina 2-beningars sängvanor är annorlunda än de minas.

Postat av: Wallander

Enzo, jo jag kan oxå bli lite sotis, men MOR har föklarat att 2-beningstonåringar kan behöva mycket stöd, det kann bli lite väl jobbigt för dom emellanåt med allting...

Men jag tänker så här: Jag får jätte mycket uppmärksamhet alltid och därför måste jag skärpa mig lite när det kanske inte är läge att ta fullt så mycket plats som jag brukar.

Det gäller att hålla balans mellan alla familjemedlemmar, alla måste få sitt!!! (säger MOR).

Jag tror inte att du är överkänslig, det är bara så att vi alla är olika helt enkelt.

2007-12-08 @ 16:11:28
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Enzo

Vad klok du är Walle. Det känns mycket bättre nu när fått ventilera det här med dig.

2007-12-08 @ 21:44:40
Postat av: Wallander

Enzo, ibland kan man behöva ett litet råd på vägen och jag Walle står alltid till din tjänst!

2007-12-08 @ 22:26:42
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Elliot

Förstår hur det kan vara för er men själv är jag helt utan konkurrens=)ja ja de skulle ju vara för katterna då..

2007-12-09 @ 14:39:33
Postat av: Wallander

Elliot, hemma hos dig är du, STÖRST, BÄST & VACKRAST så du klarar dig nog alltid.

2007-12-09 @ 22:11:22
URL: http://wallander.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback