Att MOR inte fattat...

tidigare att det inte är lätt att koncentrera sig på träningen när man har haft något som trängt på lite eller ibland ganska mycket. Idag lättade jag på trycket innan träningen och allt gick betydligt mycket bättre (kanske lite taskigt att ge MOR skullen, hon har faktiskt försökt tidigare men då har jag inte haft tid, har bara velat ansluta mig till dom andra träningskompisarna).

Vi håller snittet på 5 doggisar/mattar varje tisdag. Idag kom inte Alex, men Lakrits var tebax. På slutet hoppade också Isa in och hon fick visa sig extra duktig med oss pluttisar. Föresten Fille var också med en stund, men han är lite väl busig och får oss alla till att bara vilja attackera honom emellanåt när han larvar sig framför våra nosar. Han skall bara veta att han ligger ganska risigt till...

Var ett tag sedan vi också fått träffa Fiffi, hoppas att hon får följa med Margareta på lördag.

Isa lånade ut sina apportbockar i trä, det var kul att pröva att få hålla en sådan i munnen. Kändes lite konstigt men helt ok.

Jag fick ett täcke idag jag också, har hunnit sett att det är blått & svart, men jag har inte prövat det än. Var inte riktigt läge för det när vi kom hem, både MOR & jag var rejält trötta. Jag får skylla på att jag varit hos min favvodagmatte/favvokompis Lena & Guinness och busat under fm/em. Varför MOR var trött kan jag inte svara på, hon gnäller en del över att hon har ont lite varstans, men jag hoppas att det går över snart för skall hon orka med mig och mitt tempo så gäller det att vara frisk som en nötkärna.

Kommentarer
Postat av: Lina

Hej igen!
Jo men självklart vet jag det och jag är stolt över honom just därför. Atrt det gick så bra som det gjorde. Vi kunde ju ha åkt ut först :)

Vi ska faktiskt troligtvis ställa ut i Malmö i Mars opch senare på en Golden utställning i Torna Hällestad i April.
Jag kan rekomendera rasutställningar som inte är officiella i början.
Det tyckte jag var väldigt skönt. Folket är inte jätte seriösa. Man är inte ensam om att vara där först och som sagt det blir mer positivt där tror jag.

Men det ska bli spännande i Malmö också. Få se hur långt han håller i lite större tävlingar.

Ha det super / Lina och Rufus

2007-01-31 @ 09:22:49
Postat av: Anonym

Hej Walle!

Vad kul vi hade igår. Det är roligt att ha kompis hemma att leka med. Min matte säger att det är som att ha två små barn, en lillebror och en storebror, som retas med varandra hela tiden.

Fast märkte du att hon blev lite ilsk två gånger. Hon tog tag i mitt nackhår och sedan föste hon undan dig. Jag tror hon tyckte att det gick lite för vilt till. (Undrar varför hon inte drog dig i nackhåret????)

Min matte är lite extra trött just nu och hon blev allt lite utmattad av allt bus. Men jag höll henne sällskap resten av eftermiddagen/kvällen i soffläge. Jag kände på mig att hon behövde lite lugn och ro och skötte mig exemplariskt.

Ses i parken, kompis!
Guinness

2007-01-31 @ 18:57:03
Postat av: Enzo

Läste att du fått ett täcke du också Wallander. Min matte är lite rörig hon. Mitt täcke har hon lämnat tillbaka till affären för att där var ett hål hon inte tyckte om. Sedan köpte hon ett nytt idag som hon var väldigt nöjd med för det var billigare men lika fint. Men tro inte att hon blev helt nöjd för det. Nej, nu säger hon att det är för litet och ska lämna tillbaka det också! Jag kommer aldrig att få ett täcke om matte ska hålla på så här.

2007-02-01 @ 22:27:57
Postat av: Wallander

Guinness, tack för att jag fick vara hos er och slapp att vara ensam hemma.

Jag vågade inte berätta för MOR att Lena blev ilsk, tänk om inte jag får komma till dig fler gånger. Men nu har du berättat och MOR sa att det är klart att jag får. Lenas ilska var säkert befogad sa hon, förstår inte vad hon menade med det?

Du skall se att det är säkert jag som kommer att ligga risigast till här när vi skall passa dig här på min hemmaplan.

2007-02-02 @ 00:13:48
Postat av: Wallander

Enzo, ett tips, säg till din matte att hon tar dig med så kanske hon slipper och hålla på att byta fram & tillbaka. Du kanske också vill säga ditt, i denna viktiga fråga. Kanske dags att ryta till lite?

Nu är det inte många dagar tills vi ses, det skall bli jätte roligt.

Var rädd om dig och gör inget som inte jag skulle ha gjort!!!!

2007-02-02 @ 00:16:47
Postat av: Elliot

Enzo,nu e de lite synd om dej igen!Säj åt din matte att snålheten inte får bedra visheten!Du kan säja att det är jag Elliotten, som sagt det för jag är tuff!Kunde du inte få ett likadant som det första,fast utan hål eller?Jag har i varje fall något åt dej som du ska få när vi ses.Så de så!

Du Walle,ang.din sista mening.VAD SKULLE DE VARA?Jag bara undrar hihi!

2007-02-02 @ 11:47:24
Postat av: Wallander

Ellitotten, MOR undrar om det möjligtvis kan vara så att din matte har någon inblandning i frågan: VAD SKULLE DE VARA? Om så är fallet kan hon få lov att förklara sig imorgon öga mot öga med MOR.

2007-02-02 @ 19:53:54
Postat av: Enzo

Lugn Walle, jag håller tassarna i styr. Mitt senaste påhitt är inte alls farligt för ingen blir arg utan de skrattar i stället: Jag har lärt mig att sitta i mormor och morfars köksstolar. Jätte praktiskt för man ser allting som finns på köksbordet direkt utan att försöka snegla över kanten på bordet. Fast jag tar ju ingenting så klart...

2007-02-02 @ 23:21:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback