Härligt härligt, men farligt farligt..

kan det vara att befinna sig utomhus när det blåser som det gjort idag. Men vi har klarat oss bra, det blev lite tyst i lägenheten ett tag vid lunch då strömmen försvann, men den var strax tillbaka.

Jag tycker det har varit så härligt/roligt att vara ute, löven har farit runt och jag har försökt jaga dem, inte det lättaste skall jag få be att tala om. Ibland var det lite svårt att andas, runt vissa husknutar kom man knappt runt utan att verkligen "hålla" i sig.

Tur att det inte kommit så mycket regn också, för då hade jag nog föredragit att stanna inomhus i värmen.

En sak har oroat mig lite under dagen idag. Igår inhandlades en ny säck mat och idag 2 säckar till! Ikväll tog jag mod till mig och frågade rakt ut  om det möjligtvis kunde vara så att det skulle komma in ytterligare en jycke i familjen? MOR lugnade mig ganska snabbt, det var så enkelt att på Vacker Tass så kunde man köpa en vara till 30% rabatt. Eftersom FAR är studerande så måste alla kronor som kan tjänas in utnyttjas.
Är det förresten någon som vet om man kan extraknäcka som hund? Jag känner att jag skulle vilja dra mitt strå till stacken och hjälpa till lite ekonomiskt, man vill ju göra rätt för sig.

Kommentarer
Postat av: Äldrematte.

Det säger väl sig själv, Walle. Vad duska extraknäcka som! Fotomodell! Såklart.

2007-01-15 @ 16:08:22
Postat av: Elliot

Vad då göra rätt för sig?Det gör du ju redan,med din blotta närvaro som glädjespridare!Eller hur?Men de e klart att fotomodell nog skulle gå ganska bra.
Nog smörat för idag.

2007-01-15 @ 16:46:11
Postat av: Wallander

Tack, tack, jag sträcker på mig.
Nu vet jag att jag att NI också tycker att jag ser bra ut! Då är det bara till att vänta på de stora jobben.

2007-01-16 @ 11:05:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback