Korkad

ja så kallade MOR mig i morse. Kanske var det befogat, jag letade upp alla korkar (från nyårs champagneflaskorna) som fanns i Magistratsparken och försökte ta i alla fall en med mig en hem. Men gång på gång genomskådade MOR mig, jag fick hela tiden vara så snäll och spotta ut. Innan vi gick in genom porten så tog MOR fram en godis, då släppte jag naturligtvis den som jag tänkte ta med mig upp. Dubbelt korkad kan man säga!!

Kommentarer
Postat av: Elliot

säj inte så om min bror!
Elliotten

2007-01-13 @ 19:01:05
Postat av: Wallanders MOR

Förlåt Elliot, men jag skojade lite när jag sa så om Wallander. Vi har pratat om det och han har sagt att han tycker om mig i alla fall. So no hard feelings mellan dig och mig, eller?

Tant Helene

2007-01-14 @ 21:47:37
Postat av: Elliot

Nädå,bara det inte upprepas.För om han är korkad så är säkert jag det också.Vem vet det kanske ligger i släkten?Det räcker ju med att man har "möss i lurarna" som min matte brukar säja.

2007-01-14 @ 22:09:17
Postat av: Wallander

Ha Ha, din matte är för rolig!

Min MOR brukar säga att jag har "knäck i lurarna", förstår inte varför dom säger så. Det måste hon väl ha märkt att jag inte har, hon är ju där och tittar i öronen var och varannan dag.

Vad skönt att du inte är sur på min MOR, för det kunde ha varit lite svårt att ta ställning då, vem sida skulle jag stå på, MORS eller BRORS?

2007-01-14 @ 23:31:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback