Så var det tisdag och träning igen

Idag var vi ytterligare 4, dvs syrrorna Vira & Zappy och deras mattar. Det är mycket roligare när vi är flera som tränar tillsammans. Jag är ganska nöjd med min insats idag. I början var jag lite extra intresserad av Zappy, hon har nämligen löpt för första gången och luktade fortfarande väldigt gott. Men när vi väl kommit igång med träningen så koncentrerade jag mig på den, i allafall för det mesta. Ibland luktade det också förbaskat gott i gräset/geggamojjan,det gick bara inte att låta bli snusa & smaka lite, men det har MOR ganska svårt att förstå tydligen. Men hon får allt vänja sig att det är så, det är så vi fyrbenta gör ibland.

Kommentarer
Postat av: Elliot

Hej! Jag tyckte också att vi var väldigt duktiga på träningen.Ibland kan vi förvåna våra människor hihi!Men som du säjer så sitter det fint med lite lera o annat gott emellanåt.
Idag har jag varit hos doktorn,hon kollade i mina ögon MED EN PINCETT!Fy va äcklig va?Men jag var jätteduktig och satt stilla.Så nu har jag fått ögondroppar som jag ska ta i 10 dagar.

2007-01-17 @ 12:03:27
Postat av: Wallander

Jag skulle ha ringt dig, men kom hem så sent.

Stackars dig, men vad duktig du var som satt stilla trots en så obehaglig sak. Hade du ögoninflammation eller var det något annan skit som gjort att du fått stora äckliga klumpar som går att slänga i väggen(din mattte uttryckte sig faktiskt så igår när hon skulle förklara)? Måste du på återbesök sedan för att se att allt är bra igen?

Hoppas att du får träna i alla fall och träffa lilla mig.
Natti Natti

2007-01-17 @ 23:05:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback