Dagen har...

... avlöpt ganska så lugnt.

Imorse ville vi ha samma leksak, men det såg MOR & FAR till att vi inte fick. Så direkt fick vi klart för oss vad som gäller när man är på Walles B&B.

Det har varit väldigt varmt & kvavt, kanske därför vi varit extra slöa. Har mest legat och tagit igen oss.

Jag försökte få igång Guinness lite efter att vi tittat på firandet av Kronprinsessan Victoria, men nä, han ville inte leka med mig.

Dock blev det lite bättre fart på honom när vi kom ut. Hörde vid ett tillfälle att FAR frågade om han skulle med tåget, han hade jädrans bråttom. När vi kom hem igen så skyndade han sig in för att "sno" den roliga lilla kycklingen som MOR har på sin säng. Han hoppar upp och tar den varje gång han är här, gärna flera gånger. När MOR tog den ifrån honom blev han sur och gick och lade sig. Nu sitter den inte på sängen längre, tror att den får ligga undangömd på ett säkert ställe i en veckas tid.

Nä, nu har MOR gått & lagt sig och hög tid även för oss andra. FAR har legat och snarkat i soffan en stund, men han hävdar med bestämdhet att han inte sovit, hm ... får nog filma honom nästa gång för att kunna överbevisa honom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback