Det hjälpte tydligen...

... att ifrågasätta regnandet.

Så här i efterhand var det nog ganska så bra att MOR skulle titta klart på det där TV-programmet trots allt. För när vi kom ut så föll det inte ens en liten droppe. TACK, vem det än är som styr vädret där "uppifrån"!

Jag blev ganska blöt i alla fall, för det har ju som sagt kommit en hel del millimetrar tidigare under dagen/kvällen som gjort att det bildats ganska så stora vattenpölar.

Sedan träffade jag lite polare, Sigge & Tana. Dom fick vara lösa men inte jag, lite taskigt av MOR men har man gjort bort sig så har man. Förtroende kan vara ganska så svårt att bygga upp igen, men vi håller på, sakta men säkert. Men "vi" får ändå inte vara lösa i M-parken och MOR & jag är så plikttrogna, så det var nog av den anledningen som jag fick vara kopplad. Klart det måste vara så, inte kan MOR vara så grym annars?



Kommentarer
Postat av: Lakrits

Vaddå gjort bort dig? Har du råkat smita nu igen? Inte bra, det får så otrevliga konsekvenser. Särskilt för dig i och med att du bor i stan. Jag går ganska säker för matte skulle aldrig orka ha mig i koppel hela tiden, hon blir så trött på att stanna och vänta på mig.

2007-07-06 @ 08:20:24
Postat av: Wallander

Nej, det har jag inte men MOR vill inte släppa mig i M-parken för att jag brukar/brukade springa bort till kattmaten och det uppskattas inte riktigt.

2007-07-06 @ 09:16:06
Postat av: Lakrits

Jaså det är gamla synder du får betala av för fortfarande. Tänk att tvåbeningarna kan vara så långsinta.

2007-07-06 @ 09:56:10
Postat av: Wallander

Mmm,ibland kan dom vara riiiiktigt långsinta, men i det här fallet tror jag MOR gör det för mitt eget bästa (för tänk om någon får för sig att lägga gift i kattmaten).

2007-07-06 @ 11:38:11
Postat av: Lakrits

Ja, det är helt sant! Klokt av din MOR att tänka så. Här på landet finns det ju inte sånt som gift. Jo, växter som är giftiga men matte och hennes pappa har ju hållit på och sågat ner en massa och städat undan allt så att jag inte ska råka tugga på något ohälsosamt.

2007-07-06 @ 13:44:13
Postat av: Elliot

Jag ska berätta vad jag gjorde igår i allt regnet.Matte o jag gick som vanligt ut på mossen där vi brukar men stigen var ingen stig utan en FLOD.Jag var en bit före matte så jag plumsade i.
F-N VAD KUL!!Det vad en jättelång sträcka så jag hann att få upp farten ordentligt.Ja ja hur hög hastighet man nu kan få i mer än halvmeter högt vatten.
Fortsättningen på vår runda var där inte mycket vatten alls,man ni kan tro att jag blev förvånad när matte plötsligt stannade och sa:Äh,vi vänder och går tillbaka samma väg eftersom du tyckte att det va så himla kul så....here we go again...plums...plums
Ibland e min matte toppen ;D

2007-07-06 @ 20:34:22
Postat av: Wallander

Vilken toppen-matte du har, hon vet verkligen vad en flatte uppskattar mest här i livet.

2007-07-06 @ 21:35:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback