FAR blev rejält...

... rastad han också.

Guinness han hann bara ur bilen och så började han med sina jämfota hopp. Han blir så lycklig så det är knappt sant. Alla runtomkring honom tittar och skrattar när han håller på med sina cirkuskonster.

Vi gick den vanliga runda som väl är ca 5 km. På halva vägen stannade vi till på hundrastplatsen där vi fick lov att springa av oss lite. PG-Guinness hade bara en sak i huvudet, ja att FAR  skulle kasta pinnar med honom. Att han bara orkade, jag & MOR satte oss i skuggan. Innan vi började traska hemåt så sörplade vi i oss 1 1/2 liter vatten (ja inte rikitigt vi bjöd FAR på lite också). Innan vi kommer till parkeringen så tar vi och sticker in huvudena under en hög vattenkran, det är jätte viktigt att hålla huvudet kallt i dessa dagar.

Nej, nu måste jag ta igen mig lite, på återhörande...

Kommentarer
Postat av: Lakrits

Det låter riktigt mysigt som ni har haft det. Jag vet precis hur Guinness brukar hoppa jämfota. Det är inte klokt att han kommer så högt. Hoppas han har bra fjädring när han landar för det blir ju en bra bit till marken.

2007-07-16 @ 10:14:52
Postat av: Elliot

VA,kasta pinnar?!Kanske inte inte så lyckat eftersom man blir jättestressad av de.Ja menar att Guinness behöver ju inte det precis.Sen har min matte sagt att en del raser(där ibland vår ras)kan lätt bli boll-& pinntokiga.

2007-07-16 @ 10:51:02
Postat av: Wallander

Nä, det är kanske inte helt bra, men det är inte heller lätt när han fått göra det med sin matte och när han bara helt enkelt älskar det. Det kan komma hundar, kaniner, han bryr sig inte ett dugg...
Men det blev inte så många kastningar för FAR vägrade att springa efter och hämta pinnen och kom Guinness fram till honom så fick FAR ingen möjlighet att ta den.

2007-07-16 @ 11:56:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback