Förföljda...

... blev jag & MOR på kvällsrundan.

Vi tränade lite på stoppsignalen och var fullt upptagna med detta, men kände ändå som att någon smög lite på oss eller rättare sagt kom närmre & närmre... vad hade vi att bli oroade över, det var ju bara Loke & Patrik, tursamt nog. Det var riktigt trevligt att få sällskap, alltid roligare att vara två än ensam.

När vi kom tillbaka till M-parken så kom ÄLDREMATTE (igen) för hon ville låna MORS cykel (igen). Hur skulle det vara om hon såg till att fixa sin egen cykel istället... eller kanske inte, för då lär vi väl inte att få se henne så ofta.

Vi gick alla hemåt och hade en pratstund till utanför porten min. Loke & jag busade lite, det är så mysigt att grabba  tag lite i hans överflödiga hud.

Lokes husse berättade att nu skall det börja bli hund av Loke oxå, han skall börja på kurs vecka 40. Jag säger bara: LYCKA TILL båda två!

Kommentarer
Postat av: Elliot

En sån vill jag oxå ha!Alltså en hund med mycket löst skinn!
Men jag hade väl knorrat när jag sett honom....det gör jag förresten alltid när de inte ser ut som flattar.

2007-07-24 @ 16:07:08
Postat av: Sebb

Hmmm, jag ser NÄSTAN ut some n flatte fast jag är mest vit med svart slingor (näää, dom har Matte inte gjort, jag är född så´n!) Å andra sidan kan jag också knorra ibland och Matte tycker jag är dö tråkig som inte kan ta en hund för en hund bara och se glad ut. Precis som om HON gillar alla människor hon stöter på!!

2007-07-24 @ 18:09:02
Postat av: Wallander

Elliot, man kan bara inte låta Loke vara ifred, man måste få nafsa lite i hans lösa skinn. Han tycker det är helt OK om man bara nafsar alltså..
Knorrar, är det något som du gör istället för att skälla? Skulle vara himlans kul att få höra hur det låter, jag trodde det var något som grisar gör i det läget när dom skall få till en knorr på svansen. Men jag hade tydligen fel igen.

2007-07-24 @ 21:13:47
Postat av: Wallander

Sebb, knorrar du oxå? Nu börjar jag undra om det är jag som är konstig, för jag tror inte att jag knorrar. Gör jag det MOR?
Eller menar ni morrar när ni säger knorrar?

2007-07-24 @ 21:16:28
Postat av: Elliot

Nä de e inte morr utan....just KNORR....det låter lite konstigt å de e när jag känner mej lite osäker.För det kan vara någon som e farlig å de tycker jag är lite otäckt...
Man e väl lite konstig i den här åldern med en massa egenheter.En dag t.ex.blev jag rädd för ett flygplan som lät så in i he...te.Nästa dag struntade jag i det....matte tycker att jag är knäpp=(

2007-07-25 @ 13:51:59
Postat av: Sebb

Knorrar är väl ett bra ord. Jag morrar aldrig men ett litet K N Å R R kan det komma. Matte säger att Husse också knorrar ibland. Fast det är mest om Matte säger att han ska hjälpa till med något. Då knorrrar han lixom...

2007-07-25 @ 17:00:57
Postat av: Wallander

Jaha, nu förstår jag nog lite bättre och då kan jag svara själv på om jag knorrar eller ej. Nej, det gör jag inte.
Men jag kan oxå vara rädd för en sak ena dagen, men inte bry mig en annan dag. T ex skateboardåkarna, dom kan jag skälla ut efter noter ibland och ibland låter jag dom bara åka förbi. Det beror så klart på vilket humör jag är på.
Min FAR muttrar när MOR ber honom göra något ibland, tänk så mycket olika ljud det kan finnas för samma beteende.

2007-07-25 @ 17:47:19
Postat av: Elliot

Ja man e glad för att din Far inte ställer sig o skäller....eller knårrar....eller reser ragg,hihi ...hade sett kul ut ;)

2007-07-26 @ 15:56:26
Postat av: Wallander

Elliot, det hade kunnat vara en syn för hundarna!

2007-07-26 @ 22:38:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback