Grått, trist, blåsigt &...

... dessutom regnigt.

Jag tycker inte det är roligt sådana här dagar, för MOR blir på lite trist humör.

Sover länge, äter frukost/läser tidningen länge, slänger sig i soffan... länge. Nej, så vill jag inte ha det när MOR har semester. Vi vill kunna vara ute mycket och njuta av att det är sommar & sol. Nu är det nästan som om det är höst, men det kan det väl inte vara när JULI månad inte ens har passerat, eller?

Kommentarer
Postat av: Sebb

Min Matte började sin 3-veckorssemester igår, vad tror du att hon tycker om vädret?Husse har redan varit ledig en vecka och han hade kanonväder. VÄLDIGT orättvist,sa Matte.Men vi hann gå en lång promenad i morse precis innan det började ösa ner.
Matte o Husse var och köpte lite nya sommarblommor igår. Vet inte om hon vill gå ut och plantera nu som det var tänkt...Husse sa att han iallafall skulle dra upp de gamla. Vi får se framåt eftermiddagen om det går att sticka ut nosen.
Vi tittade på den därade cykelpinnen. Matte skrattade och Husse sa att din MOR nog behöver se hur jag springer när Husse cyklar med mig. Sa ju att han inte behöver trampa som jag drar.Matte tror att det skulle kunna hända en olycka om vi skulle använda en sådan med mig. Jag är mycket stark när jag springer, säger dom. Fast det kanske funkar, svårt att avgöra faktiskt.
Jasså, ni var i Lomma i söndags? Vi var hos Mormor och Morfar för Mormor fyllde år. Kan ni inte säga till nästa gång ni ska hit så kan Matte och jag köra dit också? Eller är det bara för medlemmar? Får ni ta med en kompis? Eller är det kanske fullt med andra vovvar där som också tränar? Fast då kan vi stå utanför och kolla inte er!

2007-07-24 @ 12:04:34
Postat av: Elliot

Upplysningsvis kan jag berätta att vi hundar hade det mycket tråkigt i söndags i Lomma.....våra mattar bara jobbade o jobbade....med de där höet.
Klart man får ta med en kompis!Det är bara när det är kurs som man måste vara medlem.Ingen kan hindra en ifall man är med någon som hör till klubben.
Hälsningar
Elliot

2007-07-24 @ 16:12:46
Postat av: Wallander

Synd om alla som har semester tycker jag. MOR är nästan säker på att det blir jätte fint nästa vecka när hon börjar arbeta igen och då får ju din matte oxå fint.
Ang. cykelpinnen, det sägs att vi inte skall kunna orsaka någon olycka, men jag har heller ingen större erfarenhet, så jag skall inte uttala mig.
För att få vara på LBK så måste man vara medlem, men man får såklart komma och titta. Vi hör av oss nästa gång vi skall dit.

2007-07-24 @ 16:21:15
Postat av: Sebb

LBK? Men nu blir jag alldeles förvirrad igen?!?! LBK är ju det stället där lillhusse spelar fotboll och (stor)Husse är ordförande.Menar du att det finns ett LBK till! Hur ska jag veta vart vi ska åka om Matte säger att nu kör vi till LBK. Min värld var så lätt tidigare, nu ser den rörig ut!LBK hit och LBK dit. Nu går jag ut i trädgården...

2007-07-24 @ 18:04:54
Postat av: Guinness

Det finns faktiskt en positiv grej med regn. Då är min favvisplats inte ockuperad av volley-boll-spelare så jag har hela ytan för mig själv och jag och matte kan springa runt som galningar där.

2007-07-24 @ 20:30:14
Postat av: Wallander

Sebb, jag är ny i klubben så jag visste inte riktigt vilka regler som gäller. Men det är tur att jag har kompissar som kan hålla reda på mer än mig. Så då är det utrett.
Nästa sak att utreda,LBK, L:et står i detta fall för Lomma och inte för Lund. Men jag håller med man kan lätt bli lite vilsen. Du får säga åt din matte att hon får vara tydlig annars tycker jag att "VI" döper om Lomma BK till LBHK, då förstår man ju att det är en hundklubb, eller hur?

2007-07-24 @ 21:33:41
Postat av: Wallander

Guinness, tur att någon ser positivt på regnandet för att få fördel av sin favvo-lekplats.

2007-07-24 @ 21:51:43
Postat av: Lakrits

Jag har inte så mycket emot regnandet heller. Och matte går ut så jag klagar inte. Fast träning blir det inte så mycket när det regnar. Dagispersonalen går också ut även om det regnar fast det blir kortare runda då. Och så blir det ju mer innevistelse men ibland är det rätt skönt att ligga och slappa med dagismatte.
Fast uppehåll och sådär lagom varmt är såklart bättre än regn. Men jag är inte ledsen för att det inte är stekvarmt för då blir jag så trött.

2007-07-25 @ 08:41:51
Postat av: Sebb

Matte tycker att din MOR är den smaraste av smartisar.LBHK - så bra, för då kan jag förstå vad Matte menar när vi ska till LBK och kanske framöver LBHK. Jag är ganska ofta och tittar på fotboll, förstår du, fast egentligen så tittar inte jag så mycket. Jag gör mig lite bångstyrig och otålig och då förstår Matte att vi måste gå en liten promenad. Klostergården , som är LBK:s hemmaarena, har en härlig kulle med högt gräs och buskar och där finns massvis med kaniner. Där vill jag så gärna smyga och spana och nästan leka indian. Så då gör vi det och sedan får jag för det mesta en korv från tjollen. Rå naturligtvis. Inte så dumt att vara en fotbolls-hund faktiskt. Ibland när Matte och Husse grillat korv hemma får jag en som EVENTUELLT blir över och då kan den vara lite varm och då skäller jag på den för jag har så bråttom och är så sugen på korven men det går ju inte att äta den VARM! Bra att jag får rå korv på Krubban så jag inte behöver göra bort mig om korven skulle vara lite varm där också.

2007-07-25 @ 13:31:05
Postat av: Guinness

Hej Sebb, Guinness här. Du är väl inte en sådan där farlig fotbolls-hundigan? Vi hamnade mitt i ett gäng som skulle iväg och slåss med ett annat gäng. Matte tyckte de var jätteläskiga.

2007-07-25 @ 16:08:16
Postat av: Sebb

Haha, nä Guinness, jag är t o m lite rädd för fotbollen. Dom är ju så stora!Tycker mycket bättre om tennisbollar. För att inte tala om chokladbollar! Fast det får jag nästan aldrig för någon har kommit på att choklad inte är bra för hundar. Vad är det för trams?!Jag ÄLSKAR choklad men jag får Frolic som godis? Kunde Matte själv testa om hon nu tycker att det ska va så gott!

2007-07-25 @ 17:09:38
Postat av: Wallander

Sebb, vad kul att din matte tycker min MOR är smart. Nu blev JAG väldigt stolt!
Min MOR vet precis var du menar att du brukar spana in kaniner. MOR spelade fotboll där för snart 100 år sedan, nä riktigt så länge är det nog inte...
Korv... rå/kall/varm, vad spelar det för roll, smaskigt värre är det oavsett. Men det är bra att du är försiktig så att du inte bränner dig. För det gör ont, jag har bränt mig en gång på LILLMATTES varma choklad.

2007-07-25 @ 17:38:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback